Test: MSI StarMouse GS-502

Styre-enheder d.  16. november. 2008, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 12544 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Hasee.dk

Test

Funktions- og specifikationsmæssigt mangler GS-502 ikke rigtig noget, de fleste funktioner man kunne tænke sig er musen blevet udstyret med. Både justerbart vægtsystem, justerbar dpi indstilling og makroer er der.

Præcisionsmæssigt synes jeg godt om musen. Sammen med en god musemåtte som f. eks, min egen ulti-mat får man en god præcision, og i mine photoshop-tests har den vist sig omtrent at være lige så præcis som den Razer Diamondback jeg normalt bruger.

Til brug som en dagligdagsmus, er GS-502 også rimelig god. Præcisionen behøver ikke være noget specielt i dagligdagen til tekstbehandling og websurfing, og den reagerer hurtigt og let som den skal. Som beskrevet i designafsnittet ligger den endvidere fint i hånden, og jeg kunne nok godt vende mig til at bruge den til daglig.

Jeg har afprøvet musen i et par spil, og til formålet har jeg benyttet Call Of Duty 4 og Bioshock som begge er first person shooters. I mine spiltest har jeg ikke brugt makro-funktionen så meget, men jeg kan godt se at det helt sikkert kan være rigtigt smart, specielt i de såkaldte MMORPG spil som f.eks. World Of Warcraft. I spil har jeg ikke oplevet nogen problemer som f.eks. udfald, og præcisionen er også god.

De to primære musetaster synes jeg godt om, men de to knapper på siden er efter min mening mindre vellykkede. Når man hviler hånden normalt på musen, vil tommelfingeren være så den er lige på niveau med den forreste af de to sideknapper. Hvis man skal trykke på den bagerste knap, skal man bøje tommelfingeren lige en anelse mere end det er nødvendigt på andre gaming mus, og det kunne måske godt have været lavet lidt anderledes.

   
Jeg kan godt lide at det er muligt at skifte mellem dpi-indstilling og makroindstilling uafhængigt af hinanden med et enkelt tryk på en knap. Et yderligere plus her, er at det med farvekoderne er nemt at se hvilken profil man er på. Man kan så diskutere om det klæder musen med et scroll-hjul der lyser i forskellige farver. Personligt havde jeg nok foretrukket en anden måde at skelne profilerne, men sådan er man jo forskellig.

Nogle af de yderligere funktioner som et scroll-hjul der også fungerer til siderne og vægtsystemet har jeg ikke brugt det store, men der er sikkert nogen derude, som vil være glade for at musen har disse ting. Vægtsystemer i gaming-mus er en lidt omdiskuteret ting. Hvis vægten og designet kan laves rigtigt, så har jeg ikke noget imod, at der også er en ekstra lille ting til dem der godt kan lide justerbar vægt.

 

zound
 
Superbruger
Tilføjet:
16-11-2008 22:34:13
Svar/Indlæg:
537/9
den er faktisk tudegrim, men ellers feéd mus 😛