Test: MIO Moov 330 Europe

Diverse d.  19. november. 2008, skrevet af iNVALiD 3 Kommentarer.  Vist: 18039 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Mio Technology
DK distributør: Hasee.dk

Layout / Design

 

 

Eftersom man kigger meget på en GPS enhed, kan man nemt blive træt eller irriteret over dens design. Det er derfor vigtigt at producenten lancerer et produkt, hvor designet har en større rolle. Derfor jeg vil tage et nærmere kig på MIO Moov 330, og se hvad produktet fortæller mig.

 

Det er den side man vil se mest på, nemlig fronten af produktet. Skærmen er 4,3" og rundt om skærmen er en kant, som umiddelbart ligner børstet aluminium der er malet sort. Ved nærmere undersøgelse viser det sig ikke at være aluminium, men plastik der har samme udseende, eller bare har påklistret et lag film så det ligner. Jeg syntes fronten er meget stilren, og det virker ikke til at være noget man bliver træt af at kigge på. 

Bagsiden af produktet, som man heldigvis ikke ser så ofte. Det er udført i plastik med lidt grov overflade, samtidig er højttaleren placeret på bagsiden. Bagsiden virker lidt skrøbelig, og hvis jeg tabte den på vej ud til bilen, vil jeg vove at påstå at bagsiden vil flække. Dog skal jeg ikke kunne udtale mig om det, for jeg har før oplevet at det der virker skrøbelig som produkt, faktisk kan holde til mere end man regner med.

Har monteret skærmen på foden som man installerer på ens bilrude. Så det er sådan man kommer til at se på skærmen det meste af tiden. Skærmen sidder godt fast på foden, og sammen virker det som værende et stabilt produkt. Men lad os lige tage et nærmere kig på foden, så vi drejer skærmen lidt, så vi kan se selve foden.

Ovenstående billede er selve foden, med påmonteret skærm. Foden er meget enkel, og der er ingen der bør være i tvivl om hvordan den skal monteres. Foden er meget robust af første indtryk, og er meget enkel som førnævnt. Der er et hoved for enden af foden hvor skærmen monteres, som gør at man kan dreje skærmen rundt på de mest underlige måder. Men dette er bare med til at sikre man kan indstille ens produkt så godt som overhovedet muligt.

 

På næste side får vi monteret MIO Moov 330 i bilen, og begiver os ud på en landtur med et par kolde sodavand. Gå videre til næste side for at læse herom.

anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-11-2008 13:08:56
Svar/Indlæg:
5891/423
NICE! jeg har også en Mio moov 330 europe, med TMC, og den var på tilbud til 750 kr i elgiganten 🙂... og den er bare super, kan klart anbefaldes den GPS! :yes:


Søndergård
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-11-2008 13:51:09
Svar/Indlæg:
333/30
SAmme her. Jeg har haft den i ca 14 dage og den funker bare!


iNVALiD
 
Superbruger
Tilføjet:
19-11-2008 16:25:49
Svar/Indlæg:
644/56
#1 #2 Jeg vil sige at det faktisk er mega godt køb til prisen!