Test: Trend Micro Internet Security Pro 2009

Tilbehør d.  08. december. 2008, skrevet af Mr. Anderson 1 Kommentarer.  Vist: 10201 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Trend Micro
DK distributør: Trend Micro

Layout / Design

 

Når programmet åbnes, får man denne forside frem. Jeg er personligt helt vild med den ''shiny'' røde farve, som Trend Micro har valgt at beklæde deres vindue med. På listen til højre, ses de forskellige menupunkter i TM's security program. Dem tager vi et nærmere kig på.

 

Under dette menupunkt har man mulighed, for at ændre indstillingerne for alt der har med Spyware og Vira at gøre. Jeg vil gerne klappe TM's designer på skulderen. Både for det røde design i selve vinduet, men også for den overskuelighed der er i programmet. Det ser ikke rodet ud, som det gør i fx Norton Internet Security. Som en sidste positiv bemærkning, så synes jeg det er rigtig fedt med alle de småforklaringer der er til de forskellige funktioner. Det er der selvfølgelig også i andre sikkerhedspakker, men denne er dog noget for sig. Hvorfor kan jeg ikke lige hitte u' af. Måske på grund af det overskuelige design.

 

 Igen en masse ros. Det er virkelig dejligt med en forklaring til hvad de forskellige firewall-niveauer gør.

 

En vigtig funktion her jeg lige vil nævne, er beskyttelse mod tyveri af data. under denne kategori kan du skrive dine personlige oplysninger ind, fx kreditkort nummer ell. adresse. På den måde vil Trend Micro advare dig hver gang dine oplysninger er på vej ud på nettet til tredjepart, uden din tilladelse, og selvfølgelig også stoppe denne handling.

 

Her finder man alle indstillingerne til Trend Micro. Bl.a. kan man slå div. advarsler fra, hvis man synes de bliver for belastende. Egentlig en ret dejlig funktion, som Vista kunne lære noget af.

 

Alt det nævnte følger også med i non-PRO af Trend Micro Internet Security. Her er en lille menu der indeholder nogle funktioner du kun får med i PRO-versionen.
Den første funktion er et værktøj, der kan lave detaljerede grafer over trusler, der er fundet på din computer.
Den næste funktion er en, jeg personligt er meget fascineret af. Denne funktion gør, at du kan lave en ''boks'' til alle dine vigtige filer. Hver gang du skal ind i denne, skal du angive en adgangskode, som du opretter i starten.
Næste funktion er også særdeles brugbar. Med denne funktion kan du optimere din computer, så der bliver frigjort diskplads, og cookies bliver ryddet. En avanceret udgave af Windows' diskfragmentering.
Den næste funktion kommer jeg ind på i testafsnittet. Dette er en toolbar til ens browser, der beskytter dig mod farlige sider.
Sidste, og mest unikke funktion, er at du kan downloade en gratis version af Trend Micro til din mobiltelefon. Dette kræver blot at din telefon er understøttet på den liste. jeg kan nævne at Nokia's N-serie for eksempel er understøttet.

 

Videre til testen ->
 

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-12-2008 14:35:13
Svar/Indlæg:
4217/223
Den forhindrer mig i at komme ind på TPB og andre sider som jeg plejer at kigge på. Lettere irriterende. Men ellers stadig godt AV