Test: Trend Micro Internet Security Pro 2009

Tilbehør d.  08. december. 2008, skrevet af Mr. Anderson 1 Kommentarer.  Vist: 10202 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Trend Micro
DK distributør: Trend Micro

Test

 

 

Som det første på dagsordenen, starter vi ud med en skanning. efter knap 5 minutter er alle mine 350 GB filer skannet igennem. Og min computer er forholdsvis nyformateret. 7 trusler blev fundet i form a cookies. Jeg har også testet med Avast! dog tog dette en pæn sjat længere tid. Avast! fandt heller ikke disse cookies. Jeg er godt tilfreds.

 

Som det kan ses, er der kommet en Trend Micro Toolbar op i browseren. Denne fortæller dig om de sider du besøger er sikre (grøn), ikke verificeret (grå) eller farlige (rød). HwT er god nok :-D

 

  

 

En søgning på ''Torrent'' og ''G-Star'' på Google giver dette resultat. Her er der en side der ifølge Trend Micro ikke er sikker (billede tv.) og ikke verificeret billede th). Disse er markeret med hhv. rød og grå. De grønne er verificeret, og godkendt som trygge sider. Det kan ikke mærkes at denne toolbar er sat på, hverken visuelt eller ydelsesmæssigt.

 

Her ses de grafer som jeg sagde programmet kunne lave. Det er rigtig dejligt med sådan en tidslinie/oversigt imo. Denne funktion er dog kun tilgængelig i PRO-versionen.

 

 

 

Her ser vi hvor mange resourcer programmet æder når det idler. CPU'en kommer i ny og næ op på 1%, men det er også det. Den skal helst heller ikke højere op, når programmet idler. RAM-forbrug er dog en anden snak. Lidt over 60 MB RAM. Dette er en del sammenlignet med Avast! der bruger omkring 10 gange mindre. Til gengæld er der mange spændende funktioner i dette program, og det bruger selvfølgelig resourcer. De 25 MB RAM som en af applikationerne i Trend Micro bruger, er simpelthen kun når programmet er åbent i et vindue. Så det er godt nok. Hvorfor det bruger SÅ mange RAM, ved jeg ikke. Måske på grund af det flotte design. Jeg tvivler dog,

 

Under skanning bruger programmet ikke flere RAM end ved idle, men CPU'en kan godt mærke det. CPU'en bliver belaster med ca. 50% i gennemsnit.
Som det ses på grafen for CPU'en, understøtter Trand Micro Internet Security multi-threading, altså mere end én kerne. Af en eller anden grund arbejder Core_1 en smule mere end Core_0.

 

Som en sidste bemærkning, vil jeg rose Trend Micro for at gøre programmet så let som det er. Selvom det bruger en del resourcer fra RAM'ene, kan man ikke mærke at programmet kører i baggrunden. Det viker lige så let som Avast!. Om man sætter det til at starte op automatisk, eller har det helt slået fra, kan ikke mærkes på opstartstiden. Dette er noget Norton kunne lære noget af.

mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-12-2008 14:35:13
Svar/Indlæg:
4217/223
Den forhindrer mig i at komme ind på TPB og andre sider som jeg plejer at kigge på. Lettere irriterende. Men ellers stadig godt AV