Test: ATEN 4-Port USB KVM Switch

Diverse d.  18. februar. 2009, skrevet af iNVALiD 0 Kommentarer.  Vist: 9632 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: ATEN
DK distributør: Highpoint

Kassens indhold

 

Det er spændende hvad vi kan finde af ting i kassen, jeg forventer dog ikke at der er meget at finde i sådan en kasse her. Men før vi får kigget på hvad der er inden i kassen, lad os så i stedet få kigget på kassen som det kommer i.

 

 

Smuk er den ikke, men den er informativ mht. hvad indholdet kan. Vil godt kunne forklare mere, men syntes selv i skal tjekke billedet.

 

 

Så vender vi kassen, og så får vi endnu mere information, og et billede der illustrerer hvordan produktet kan virke. Ja nemmere kan det jo ikke være, at vise hvordan forbrugeren kan tilslutte den, såfremt man er i tvivl om hvordan. Nok om kassen for nu, vi skal have den åbnet og se hvad vi kan finde inde i den af sager.

 

Liste over tilbehør / Kassens indhold :

  • ATEN 4-Port USB KVM Switch
  • Manual

 

Ja ekstra tilbehør får man faktisk ikke med, men der skal også tænkes på, at normalt når man køber en KVM switch, så skal man selv ud og erhverve sig de ekstra kabler. Disse følger med i denne løsning og er fastmonteret som kan ses på nedenstående billede. Det sparer en nogle penge, og så er det også bare rart, at det hele kommer i en samlet pakke.

 

 

Sådan ser det ud, når vi har pakket kassen op og ser hvad der gemmer sig inde i kassen. Der er ikke meget med, men der er det som der skal bruges, for at få det til at virke. Nu ikke mere på denne side, men der vil på næste side være et kig på produktets specifikationer.