Test: Edimax nLite USB adapter - EW-7711UAN

Netværk d.  13. februar. 2009, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 13846 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Edimax
DK distributør: Edimax

Design

 

De fleste trådløse netkort til USB, har det klassiske "USB-stick" design. Denne er udformet noget anderledes, og ligner faktisk mest af alt en antenne som kan sættes til en USB-port. Og det er vel egentlig også hvad det er. I forhold til mange andre USB netkort, er den faktisk rimelig kompakt, hvis man ser bort fra at den er længere end de fleste andre.

 

 

Som mange andre antenner, kan man "knække" denne USB-stick så selve antennedelen står lige op i luften, eller som det nu passer bedst. Med knækleddet kan antennen justeres 90 grader op og ned, og det er endvidere muligt at drejer leddet op til 180 grader rundt. Dette burde være rigeligt med muligheder for justering.

 

 

Jeg må sige at der er lidt imponerende at de har kunnet proppe det meste af elektronikken ind på det lille stykke mellem selve USB-stikket og knækket, for jeg formoder at den øverste del kun skal tjene som antenne.

 

 

Som sagt følger der en USB-forlænger med, som samtidig tjener som fod for antennen. På ovenstående billede ses denne i "aktion", og det er jo fint nok at den følger med, hvis man hellere vil have antennen stående et sted frem for at sidde ud af en USB-port.