Test: Jabra M5390 Multi use

Lyd d.  15. januar. 2009, skrevet af @ngler 2 Kommentarer.  Vist: 10541 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Jabra
DK distributør: Jabra

Layout / Design

 

 

 

For at sætte M5390 til en fastnettelefon er der to forskellige måder, nemlig med baseenheden sat imellem telefon og røret. Telefoner med en dedikeret headset port kan denne sættes til her. Basestationen virker også som en lader, hvor man stikker headsettet ned. Som en ekstra feature så registrerer basestationen, at headsettet er sat til ladning og derfor deaktiveres basestationen imens. Under baseenheden er der to kontakter med 3 indstillinger hver, de styrer hver især mikrofon styrken og telefontypen. En reset knap er der også, hvilket bruges når man skal nulstille parringen. En finurlig anordning med en lille pind gør, at man kan narre basestationen til at tro headsettet sidder i basen. Denne funktion giver mest mening når man bruger en rørløfter, så man deaktiverer følningen på om headsettet er slået til eller ej. Telefontypen gør at man kan vælge forskellige typer af telefoner. På baseenheden er der en statusdiode, som viser om headsettet er tilsluttet eller ej, en rigtig god feature. 

 



Headsettet er stort i forhold til et almindelig bluetooth headset man kender til mobiltelefonen. M5390 er dog også lavet til kontorbrug, og derfor er det noget længere end man som mobilbruger er vant til. Det sikrer en bedre opfangelse af din stemme, rigtig godt når man sidder på et kontor med masser af baggrundstøj. Headsettet er svagt bøjet, så den følger hovedet så mikrofonen kommer tættere på munden. 
På selve headsettet er der 3 knapper der fungerer som multifunktionsknapper. Selve hovedknappen kan man skifte mellem basestation, mobiltelefon etc. På midten er der en status diode. Headsettet har en ørebøjle, som kan udskiftes med hovedbøjle eller nakkebøjle. Headsettet kan vendes så det kan bruges i begge ører. Selve ørebøjlen er lidt speciel, da den har en vippeordning. I modsætning til en fast bøjle som kendes fra mange headset til mobiltelefoner, så er M5390 nem at tage af og på, da man kan ”vippe” den af, hvilket må siges at være en klar fordel til kontorbrug. Med tanke på kontorbrug kan man også skifte cover på headsettet, så man kan kende forskel på dem, hvis kollegaerne også har et. 

 



Selve øretelefondelen er belagt med blødt gummi for bedre komfort. Selve højttalerdelen er forhøjet lidt, hvilket gør at den kommer tættere på øret, dog uden at være af typen in-ear.  


M5390 er ikke kun til fastnet og mobil, den er også til computeren. Derfor er der også en bluetooth dongle med. Donglen er ikke en almindelig dognle, men et USB lydkort. Kortet parres ved hjælp af en knap. Der er endda også en status diode. 

 

M.Beier-old
 
Superbruger
Tilføjet:
28-01-2009 19:00:35
Svar/Indlæg:
1189/118
Headsettet er nu tilegnet professionelt brug, og bliver brugt på kontorer og receptioner rundt omkring i DK, deraf giver konklusionen ikke super meget mening....
Derudover i modsætning til lillebroren i 5020, har headsettet en super dårlig komfort... Det føles som en plastik kogle i øret, og når man går grundet den elendige øre montering på den respektive model, dasker det nærmest mod øret.

Derudover mister headsettet let forbindelse til bluetooth, skal ikke meget støj til....
strøm spare funktion er et helvede på kræet...


@ngler
 
Redaktør
Tilføjet:
11-02-2009 02:52:16
Svar/Indlæg:
4033/364
#1

jeg har brugt det i et par uger og synes komforten er fin også i forhold til det GN9020 jeg er vant til.

jeg havde ikke problemer med mistet forbindelse...