Test: CM Storm - Sniper.

Kabinetter d.  19. marts. 2009, skrevet af arsenio3d 3 Kommentarer.  Vist: 10226 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Coolermaster
DK distributør: Highpoint

Layout / Design Del 1.

 

Lad os starte med rundturen, jeg kan sige så meget at der bliver masser af billeder, det er min opfattelse at man får et bedre indtryk at kabinettet, hvis der er et hav af billeder, som man kan sammenligne. Desuden siger et billede jo også tusind ord, og så slipper jeg for at skrive så meget... Just kidding :)

  


Pew Pew!

 

Her har vi så fronten på sniperen, STOR, SORT og mere SORT!
På fronten (og på siderne) er der er brugt meshgitter i stor stil. Man kan se at øverst er der plads til 5 x 5,25" drev, hvor det ene kan bruges til 3,25" istedet for.
Nedenfor er der endnu mere meshgitter, og bag det sidder der en blæser som suger kold luft ind. Blæseren lyser blåt.

 


Masser af indgange.

 

Ovenpå er der en stor tænd-knap, som virker til at være af god kvalitet, i hvert fald sammenlignet med den ved siden af, som tænder/slukker for blæsernes indbyggede lys. Det er som om at den ikke vil helt, man skal trykke hårdt ned på den somme tider. Man kan desuden regulere blæserhastigheden ved at dreje på "tandhjulet".
Der er 4 x USB stik, 1 x Firewire stik, 1 x eSATA stik, lyd udgang og mikrofon indgang samt HDD aktivitet LED og power on LED.

Øverst finder man det ene af de to stk. håndtag og udluftningshuller, imellem dem er der store ribber hvor varmen kan komme ud af, disse håndtag er meget praktiske, og man hiver nemt hele kabinettet ud af kassen. Dels fordi man har et godt greb, men også fordi at kabinettet ikke vejer særlig meget, størrelsen til trods. Håndtagene er gode, men kanten er ikke særlig behagelig, da den er meget kantet og "uslebet".

 


Det rene Fort Knox!

 

På bagsiden er der en lille låse-anordning, hvori man kan isætte en hængelås, eller en tivolistang :P det sikrer nok lige meget, ahh tivolistangen holder nok tyven beskæftiget i længere tid da han nok spiser den ;)
Helt ærligt, det må da være en joke det der?  Jeg er helt sikker på at man kan bøje den så let som ingenting, og knække den af. At den bøjes let har jeg oplevet, da jeg skulle sætte sidedækslet på -- da kom den ikke ind i den lille sprække der er, og jeg kunne ikke lukke siden før jeg rettede den ud igen, det er en mindre fiks detalje.
Hvis det var mit kabinet, ville det første jeg gjorde være at knække den der legetøjs dippedut af, så den ikke er i vejen...

 


Rumpetten

 

Ja her ser vi bagsiden, ikke så meget nyt at berette her. Som man kan se, er der 7 pci slots som har små huller til udluftning, PSU´en ligger i bunden, 2 stk. huller med gummi til vandslanger.

 


Set oppefra

 

Masser af udluftnings mulighed, med riller og huller over det hele, det hjælper helt sikkert med til at få fjernet toppen af temperaturen i kabinettet.
Som man sikkert kan ane, er der en blæser bag rillerne, som blæser den varme luft ud. Den kigger vi nærmere på senere.

 


Maven på dyret.

 

Som man nok kan fornemme er dettet kabinet fyldt med huller over det hele, det gælder også i bunden af kabinettet. På bunden sidder der 4 stk. store gummibelagte fødder, som har god antiskrid-funktion og som dæmper lidt af vibrationerne.

 


Stabilitet som hvis det havde rødder!

 

Som billedet tydeligt illustrere, kan man vippe fødderne ud til siden, og det gør at kabinettet får en superb balance og stabilitet, man skal næsten sparke til det for at få det til at vælte ( det har jeg self. ikke prøvet :P ), en meget fin detalje må jeg sige.

 


Angle shot.

 

Kig en gang på det igen, inden vi går videre og kigger på detaljerne. På næste side bliver der set nærmere på involdene på sniperen :)

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
19-03-2009 08:36:44
Svar/Indlæg:
15982/637
Helt utroligt så mange Antec 900 plagiater der laves....
Ikke lige helt min stil. Så hellere et almindeligt Centurion.


Clintin
 
Superbruger
Tilføjet:
19-03-2009 13:02:25
Svar/Indlæg:
1317/46
Fint at der er en plus og minus liste, det kunne være godt at se gennerelt.


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
19-03-2009 23:44:17
Svar/Indlæg:
2127/11
Enig med #2. Det er faktisk en udmærket ide 🙂

Finfin test, men jeg mangler ét aspekt: støj. Jeg får fnidder af de Arctic Cooling blæsere der sidder i mit Antec Solo, og jeg frygter, at et så åbent kabinet som det der, vil give mig tinitus 😛

Jeg kan i øvrigt godt lide looket. Normalt er jeg absolut ikke til gamerkabinetter, og de blå lys ville jeg helt sikkert slukke. Men ellers synes jeg det er fino at se på.


Hvad der til gengæld ikke er fino at se på, er de pisse enerverende blinkende Asusreklamer i har smidt på siden. Jeg må se at få fundet en adblocker til Chrome.