Test: Steelseries World of Warcraft MMO Gaming Mouse

Styre-enheder d.  18. april. 2009, skrevet af iNVALiD 6 Kommentarer.  Vist: 12749 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: SteelSeries
DK distributør: Highpoint

Software

Det bliver spændene at se hvilken software, der følger med til denne mus, for en dårlig software kan få musen til at fejle miserabelt. Men før vi kan kigge på softwaren, må vi hellere følge manualen som henviser til Steelseries hjemmeside, for at hente denne... software.

Det er meget nemt at finde hvor man skal hente softwaren og hastighederne er rigtig gode. Så frygt ikke hastigheder på under 50kb/sec, medmindre din internet forbindelse er langsommere end det.

Efter programmet er hentet og installeret, så kan vi starte det op og det er denne skærm vi møder. Der er fuld kontrol over alle knapper, muligheder for at oprette flere profiler, som kan ses i toppen, hvor man kan kode ens "profiler" ind. Jeg vil kunne blive ved med at forklare, men jeg lader i stedet billedet tale for sig selv, eller overlade udforskningen af alle funktioner til jer læsere der køber produktet.

Vi får lige udvidet programmet, og her kommer der flere indstillingerne frem. I venstre side kan vi kontrollere følsomheden på musen og her kan der finindstilles. En god ting er den mulighed for at have en speciel hastighed på musen i Windows. I bunden har man nu mulighed for at stille på farve som musen udstråler langs dens ryg. Der kan vælges mellem alle farver, hvor meget det skal lyse, og om det skal pulsere. Til højre er alle de kommandoer, som vi kan smide på de forskellige knapper på musen. Det er alle "WOW" kommandoer, så det er bare at gå amok. Til det det kan jeg kun sige "me like".

Vi prøver lige at lege med programmet og får tastet vores karakter ind. Det kan ses i øverst venstre hjørne, hvor der nu er kommet standard avatar frem, med navn, hvilket level og realm du spiller på. Det kan sættes op på alle de forskellige profiler i programmet. Så hvis du har forskellige karakterer, så kan du sætte musen specielt op til dem. Det må siges at være lækkerier for den hårde "WOW" spiller der har flere karakterer.

Der er lige et hurtigt kig på nogle af de forskellige kommandoer som man kan vælge mellem. Det skal siges listen er lang, så man kan godt bruge lidt tid på at sætte det ordentligt op.

Tiden er nu slut med at kigge på softwaren og vi skal kigge frem af hvor vi kommer nærmere ind på testen af produktet.

Test

Så har man nu en grund til at starte World of Warcraft op, og det er nemlig for at teste dette vidunder af en mus. Samtidig er der en grund til at man kan prale overfor ens kollegaer, som i længere tid har gået med tanken om at købe musen, men bare ikke har gjort det. Men lad os komme igang med at teste.

Det er logisk at vi skal teste denne mus i WOW, men før vi går igang med det, sikrer vi os lige at musen er sat op via softwaren til musen. Har tjekket alle knapperne og sikret mig at de står som jeg ønsker. Vi får startet WOW op og begynder at logge ind.

Min første mission er meget simpelt at prøve hver knap for sig, for at se om den er nem at tilgå og trykke på. Her kan jeg sige at alle knapper er tilgængelig, og det er bare et spørgsmål om at træne motorikken i ens fingre. Efter at have prøvet alle knapper og trykket på dem som sindssyg, så begynder jeg så småt at prøve at kombinere de forskelige knapper, med de forskellige skills jeg nu bruger. Men her skulle der et par fin justeringer til før det så småt begyndte at køre optimalt for mig. Man skal dog regne med at man i starten skal bruge noget tid på at finde det som fungerer bedst for en.

Efter en 3-4 dages hård test og en del Cocio, så kører alt bare derudaf med at spille WOW. Det er en ren fornøjelse at spille, og man behøver ikke at bruge tastaturet. Det eneste der bekymrer mig er at musen virker for klodset når man navigerer rundt i Windows, og det er ikke fordi musen transformer når man går ud af WOW. Men jeg har sat en ekstra mus til som jeg bruger når jeg surfer rundt i Windows, og når jeg gamer WOW benytter jeg WOW musen. Det fungerer også perfekt, men musen fylder på bordet.

Trods den fylder på bordet når man bare sufer rundt i Windows, så er det helt klart en mus der er sendt fra guderne til de folk som spiller WOW.

Vi samler lige op og deler det ind i fordele og ulemper. Dem der ikke ønsker at læse alt, kan jo så fint gå direkte videre til nedenstående fordele og ulemper.

Fordele:

  • Hele 15 tilgængelige knapper
  • Mulighed for at indstille alle knapper til hvad man ønsker
  • Produktet er udført i god kvalitet
  • Mulighed for selv at vælge farven på lyset på ryggen af musen 

Ulemper:

  • Hvis man har motorik problemer med ens langfinger, kan nogle knapper være lidt svære at benytte
  • Musen er lidt for "firkantet" og er ikke formet 100% til hånden
  • Hvis man har små hænder kan man ikke benytte sig af alle knapper og musen føles lidt for klodset
  • Ekstremt vanedannende efter man har taget den i brug

Enden er nær, og den vil indtræffe på næste side hvor vi ser på konklusionen.

 

anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-04-2009 14:19:30
Svar/Indlæg:
5891/423
Er det bare mig eller har den ikke været anmeldet før :-S 😲


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
18-04-2009 14:38:55
Svar/Indlæg:
4741/1690
#1

Det er bare dig... 😀
(nej, det har ikke været anmeldt før på Hwt.dk)


Anzelz
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-04-2009 12:13:18
Svar/Indlæg:
2343/272
Fed og sjovt skrevet artikel 😀
Er den til at bruge for en kejthåndet tænkte jeg på? Min bror er nemlig wow-fan men desværre defekt på den side 😛


Anzelz
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-04-2009 12:18:33
Svar/Indlæg:
2343/272
Ps så skal der vist stå damn damn damn? Eller er den også god til dam? 🤡


iNVALiD
 
Superbruger
Tilføjet:
20-04-2009 14:56:11
Svar/Indlæg:
644/56
#3 Jeg vil ikke anbefale den til en person der er venstrehåndet.

#4 Tja det er jo et godt spørgsmål, jeg må melde pas på det punkt - det kan være der er kloge mennesker der kan hjælpe os? 🙂


BerG_D
 
Overclocker
Tilføjet:
22-04-2009 13:07:00
Svar/Indlæg:
196/7
Jeg har lige bestilt denne mus 🙂 Håber den er pegene værd