Test: Transcend MP850

Lyd d.  16. oktober. 2009, skrevet af arsenio3d 1 Kommentarer.  Vist: 9912 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Transcend
DK distributør: Transcend

Design / Layout

 

Vi er nu nået til det punkt, hvor vi skal være overfladiske. Vi skal kigge på design og layout af knapper osv. på den lille fætter af en afspiller.
Har vi fat i noget der ligner #%&!"   - eller har vi fået fingrene i noget som skal sættes på listen over verdens vidundere...

 

 

1. Billede: Her ser vi vores lille ven fra dens forside, fordelingen af plads til skærm og knapper er fin, havde knapperne været lidt mindre ville det blive noget småtteri. Der er en vælg knap eller play/pause knap i midten, og pile/navigerings knapper rundt om denne, dette system fungerer fint, skærmen er forøvrigt 1.8", og har en opløsning på 176 x 220.

2. Billede: Her ser vi den fra en af dens sider, hvor der er en Menu knap, en Rec knap samt en Reset knap, jeg synes personligt at det er meget godt med et par dedikerede knapper til nogle funktioner, så man ikke skal igennem hele menu systemet for at finde selvsamme funktion.

 

  

 

1. Billede: På toppen sidder mikrofonen, og det er jo et meget logisk sted at sætte den ifht. hvordan man holder på afspilleren. Til venstre for den er der plads til en bærerstrop.

2. Billede: På den anden side af den sidder Hold knappen, som gør at man ikke kommer til at tænde/slukke for afspilleren ufrivilligt.

 

  

 

1. Billede: I bunden finder vi et Mini USB stik, en lille skrue og et almindeligt hovedtelefon jack stik.

Angle shots fremover indtil de sidste to billeder.

 

  

  

 

  

 

1. Billede: Afspillerens bagside, ikke noget spænende syn - der er kun modelnavn, og FCC + EC print.

2. Billede: Her har vi den så iført kondo...  øhh beskyttelse, med ekstra god pasform :P igen er det en meget dejlig ting at få med i kassen til sin nye afspiller, så får man lidt mere ro i sindet, for med den på, er den mere beskyttet overfor slag, vand, ridser osv.

 


 

Her ser vi så hovedtelefonerne, som mest af alt ligner et par iPod hovedtelefoner "knock offs" med sin hvide farve, lysegrå gummi og dårlige byggekvalitet!
Men meget mere kan man nok ikke forvente til prisen. Hvordan de lyder kan du læse mere om i "test" afsnittet.

 

Testbeskrivelsen findes på næste side.

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
17-10-2009 22:33:14
Svar/Indlæg:
15982/637
Det er en go afspiller, Jeg gav den til min mor i fødselsdagsgave for ½år siden, hun bruger den til sine lydbøger mv.