Test: Logitech Anywhere Mouse MX

Styre-enheder d.  29. oktober. 2009, skrevet af @ngler 4 Kommentarer.  Vist: 13133 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech.com
DK distributør: Logitech

Layout / Design

 

 

 

Designet er i kendt stil og er set før hos Logitech, hvilket dog langt fra er en dårlig ting. Musen er holdt i sorte/grå nuancer brudt af metalfarven (det føles koldt som kun metal kan, så mit bedste bud er det rent faktisk ikke er billig plastik efterligning)  ved scrollhjulet. Siderne er lavet i blødt gummi, hvilket giver et bedre greb på musen.

 

 

Da musen er trådløs skal der også være plads til batterier og de findes i bunden. Der er også plads til USB modtageren. Det kræver dog at dækslet tages af :(

 

 

Modtageren er utrolig lille, hvilket er fedt da man så kan lade den side i computeren under transport.
Musen er selvfølgelig ergonomisk selvom musen er mindre end en standard mus. Hånden hviler rimelig naturligt. Jeg kunne dog godt bruge lidt mere støtte til lillefingeren i højre side, men omvendt er hænder forskellige.

 



Knapper er der rigtig mange af. Der er selvfølgelig højre venstre knapper som er en integreret del af overfladen. Ved tommelfingeren (hvis man er højrehåndet) er der to små frem og tilbage knapper som er en fantastisk ting når man surfer.

 

 

I midten er der en metalskinne med to knapper, en almindelig knap og en multi scroll knap. Scrollknappen har firevejs scroll (op, ned, venstre og højre). Ikke nok med det, så har scrollknappen to scroll modes, en som vi kender den hvor den ”klikker”. Udover dette, så kan man skifte modes ved at trykke knappen helt i bund. Så er der næsten ikke nogen modstand. Det gør det muligt at scrolle hurtigt ned igennem dokumenter og hjemmesider.

 



Faktisk så lavede vi en lille test – vi satte følsomheden op og gik ind i excel. Så stillede vi os i celle A1 (den øverste) , startede stopuret og gav scrollknappen et hurtigt scroll. Imponerende 15 sekunder og 96 hundrede dele tog det musen at stoppe med at scrolle. I excel sprog gav det lidt over 21000 rækker, hvilket må siges at være meget imponerende.

 

I bunden er batteridækslet og en skydeknap som virker som tænd sluk knap. Her er der ikke sparet på noget, da selve mekanismen er lavet med små metal anordninger.

 

da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
29-10-2009 12:47:36
Svar/Indlæg:
4437/91
Sjov test! Godt arbejde :)


genuz
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-10-2009 13:55:13
Svar/Indlæg:
798/19
Hvad er rækkevidden på musen? Det mangler jeg at vide, hvis jeg skal overveje den til mediacenter, og jeg er sikkert ikke den eneste, der har et glasbord foran TV'et.


da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
29-10-2009 14:00:13
Svar/Indlæg:
4437/91
#2 .. man siger vist 10m, som tommelfingerregel, ved 2,4GHz sendere. beton, sølvpapir og bly ikke taget i betragtning.


@ngler
 
Redaktør
Tilføjet:
29-10-2009 21:27:17
Svar/Indlæg:
4033/364
#2
min fejl , det har jeg faktisk ikke testet :'-(