Test: Logitech Anywhere Mouse MX

Styre-enheder d.  29. oktober. 2009, skrevet af @ngler 4 Kommentarer.  Vist: 13141 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech.com
DK distributør: Logitech

Test

For at teste Anywhere Mouse MX, så har den været med på farten. Det som gør Anywhere Mouse MX rigtig stærk er brugen af DarkField laseren. Derfor prøvede vi at teste med forskellige overflader som ikke ligefrem er musevenlige.
For at vise det, så har vi lavet en test i Paint.net – vi har som reference tegnet med en anden farve med brugen af en musemåtte. Dernæst glas, metal, uldtæppe, tastatur på bærbar og endda på vitawrap (husholdningsfilm). Den grønne farve er på det testede materiale, den sorte er referencen.

 


 


Musemåtte – er brugt som reference, da jeg ikke ligefrem er grafikker og derfor kan der forventes en del unøjagtighed.

 



På tasterne – er rimelig præcis, selvom overfladen er rigtigt ujævn. Der er dog enkelte meget små hak i tegningen, hvilket nok mere skyldes at det er ret svært at bruge tastaturet som musemåtte.

 


Tæppe – selvom tæppet er rimelig langhåret så var der ikke nogen problemer her. Overfladen har dog også masser af struktur.

 


Metal – den spejlblanke overflade skulle man tro ville give problemer, men det går strygene.

 



Glas – Anywhere Mouse MX er kendetegnet ved den unikke evne at den virker på glas. Først prøvede vi på en rude, men for ikke få en indlæggelse på den lukkede, valgte jeg hurtigt at finde et glasfad (da der ikke er noget glasbord i huset). Glasset bliver klaret uden problemer overhovedet – helt klart godkendt.

 

 


VitaWrap
– den meget meget tynde plastfolie som mange husmødre (og folk der griller meget, da det er perfekt til at minimere oprydningen efter dryrubs til fx mørbrad) elsker. Jeg tog et fad og kørte en gang rund med VitaWrap. Resultatet er ikke mindre en meget imponerende, især da VitaWrap er en meget blød overflade.
 

 

 

da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
29-10-2009 12:47:36
Svar/Indlæg:
4437/91
Sjov test! Godt arbejde :)


genuz
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-10-2009 13:55:13
Svar/Indlæg:
798/19
Hvad er rækkevidden på musen? Det mangler jeg at vide, hvis jeg skal overveje den til mediacenter, og jeg er sikkert ikke den eneste, der har et glasbord foran TV'et.


da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
29-10-2009 14:00:13
Svar/Indlæg:
4437/91
#2 .. man siger vist 10m, som tommelfingerregel, ved 2,4GHz sendere. beton, sølvpapir og bly ikke taget i betragtning.


@ngler
 
Redaktør
Tilføjet:
29-10-2009 21:27:17
Svar/Indlæg:
4033/364
#2
min fejl , det har jeg faktisk ikke testet :'-(