Test: Gigabyte GA-P55A-UD6

Bundkort, Intel d.  25. januar. 2010, skrevet af TheGreenFoX 2 Kommentarer.  Vist: 13917 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: HornetTek

Kassens indhold

 

 

 

Dette er den første retail intel bundkorts kasse fra Gigabyte jeg har haft fingerne i, og jeg må sige jeg er imponeret.
kassen er fysik ret stor (højere og dybere end standarden) og der skulle være masser af plads til et stort bundle.

Blikfanget på forside er det store 333 logo som lover USB3.0 Power 3.0 (kommer vi ind på i næste afsnit) samt SATA3. Ved siden af 333 logoet er der en uddybning af USB 3.0 (10x Super Speed) samt SATA3.0 (4x speed via RAID o).
Nedenunder gøres der opmærksom på at bundkortet er har Windows 7 support. Under Bundkortets navn viser Gigabyte hoved ikoner for de forskellige features på bundkortet som de har valgt at promoverer det på:
24 strømfaser, UD3 teknologien, SMART6, Dolby og USB/SATA 3.0

 

 

Bagsiden er dækket af forklaringer på og grafer for 333, de 24 strømfaser samt SMART6.

 

 

Liste over tilbehør / Kassens indhold :

  • 4 manualer
  • Driver DVD
  • 4 SATA-III kabler
  • IDE kabel
  • SLI bro
  • eSATA til bagsiden af PCen

 

Læselystende nørder (læs, rigtige læseheste) vil blive glædelig overrasket over at Gigabyte har valgt at vedlægge ikke mindre end 4 manualer. Ud over den obligatoriske bundkorts manual findes også en omkring Smart6 teknologien, en flersproget setup instruktion samt en over Smart TPM teknologien. På DVDen findes der de nødvendige drivere samt diverse programmer og diverse utilities i både 32 og 64 varianter.
Af kabler har Gigabyte vedlagt 4 gule SATA-III kabler, så man er klar til at tilslutte sin nye SATA3.0 hardisk, hvis man skulle være i besidelse af sådan en. Kabler er af den variant med en låse funktion som sikre at de bliver i SATA porten selvom man måsler lidt rundt med sine kabler i kabinettet.
Desuden har Gigabyte også vedlagt et IDE kable, selvom antallet af købere der vil benytte sig af IDE næppe er særligt stort.

 

 

Derudover har Gigabyte vedlagt en SLI bro, samt en eSATA som passer ind i PCI bracket.

Alt i alt vil er dette helt sikkert et bundle som er et top bundkort værdigt. Selvfølgelig kunne der altid være tilføjet et spil eller en CD key til et test program eller lignende, men personligt kommer jeg altid til at tænke, at jeg på den ene eller andet måde jo har betalt for det og så er det træls at sidde med et spil som ikke rigtig har ens interesse.
 

M.Beier-old
 
Superbruger
Tilføjet:
26-01-2010 17:08:37
Svar/Indlæg:
1189/118
Hvis du får tid, så prøv lidt mere ram clocking på dette bræt, det er en FORNØJELSE 🙂

jeg har lige testet med min dårlige chip i går nat.... (i7-870), 1100mhz+ 6-7-6 timings er noget nær barnemad (en sandhed med modifikationer ;) )


NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-01-2010 11:37:54
Svar/Indlæg:
23132/740
God anmeldelse 🙂

Jeg har et spørgsmål til det med RAM. Når du skriver, at der skal en "mærkelig fordeling" til, er det så ikke blot et problem der kan løses ved 4x 4 GB blokke, eller er det ikke muligt?