Test: LG Electronics - Pressekonference

Messer d.  24. januar. 2010, skrevet af The_Dare_Devil 0 Kommentarer.  Vist: 12453 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: LG
DK distributør: LG

3D – planer og produkter

 

LG kunne allerede på messen demonstrere et 3D TV i funktion. Der var tale om et LD920N. Materialet, der blev fremvist var elektronisk behandlet 2D HD materiale og brillerne var af den passive type. Resultatet var efter min mening tilstedeværende, men ikke nogen revolution. Jeg har prøvet, at fange et billede, men det var meget svært; man kan kun svagt fornemme 3D-effekten.

 

 

Sad man lige foran TVet var 3D-effekten overbevisende, men formentlig fordi materialet var ”upsamplet” en dimension, fremstod de dimensionelle overgange meget skarpe og personerne kunne således virke ”flade” – men fri af baggrunden. Det største problem var dog betragtningsvinklen, der var meget begrænset. Blev den meget over en 10-15 grader, blev billedet grumset; lidt som når man ikke har brillerne på. Denne model skulle komme i handlen i løbet af marts, prisen er endnu ukendt.

 

 

Desværre fik vi ikke kronjuvelen LE950N at se. Til forskel fra LD920 modellen skulle denne model bl.a. benytte aktive 3D-briller, hvilket skulle give en noget bedre effekt. Modellen skulle komme på markedet til sommer, men prisen er ligesom effekten af de aktive 3D-briller endnu ukendt. Et par produktbilleder (fra LG) fik vi dog med, og som det ses, er designets udgangspunkt en minimering af rammens tykkelse.

 

 

Og ja, frækt ser det da ud ;). Som lidt bonusinfo for 3D-delen skulle flere film allerede være på vej i 3D, ligesom der udvikles 3D-spil til fx PS3. En af de længere ventede titler, Grand Turismo 5, skulle bl.a. komme i 3D.