Test: Trendnet TV-IP110W IP Kamera

Netværk d.  15. september. 2010, skrevet af iNVALiD 0 Kommentarer.  Vist: 14377 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: TRENDnet
DK distributør: MM distribution

Test

 

Opsætning 

 

 

Dette er Trendnet's egen beskrivelse af hvordan det hele kan sættes op.

Jeg har i testen brugt mit trådløse netværk. Test setup består af:

  • Tilgin HG1351, opsat til 802.11n - 300mbit wifi
  • WPA-PSK kryptering

Under opsætningen af kameraet til det trådløse opstår der problemer, og det viser sig, at det har svært ved at opretholde forbindelsen. Ved nærmere fejlsøgning viser det sig at routeren ikke må broadcaste op til 300mbit, men kun op til 54mbit. Så hvis man har 802.11n router, kan det måske drille en smule i forbindelse med opsætningen.

Men efter endt opsætning af forbindelsen, er vi nu klar til at påbegynde overvågningen.

Overvågning

Før der blev fundet en endelig placering, tjekkes fokus og skarpheden af kameraet. Hvor tæt kan vi komme på tingene, før det bliver for sløret.

 

 

Trods kameraet står tæt på noget, så er det stadig meget tydeligt hvad der er. Hvis man synes at billedet er lidt uskarpt så kan man med fordel justere fokus på selve linsen på kameraet. Dog hvis der kommer noget tættere på, bliver det for utydeligt.

 

 

Til venstre kan man se motivet på en solrig dag med meget få skyer. Sammenligner vi med en overskyet dag, så ser vi at billedet straks bliver noget mørkere. Det virker måske ikke som meget forskel, men kvaliteten og skarpheden af billedet er forringet. Det er dog stadig tydeligt nok til at kunne bruges.

 

 

Jeg har parkeret bilen, så man kan se nummerpladen på billedet og trods overskyet og sent på dagen, er det stadig muligt at skimte nummerpladen.

 

 

Når mørket nærmer sig, bliver det svært at se hvad der sker. Man kan se omrids af hvad der løber rundt, men det er overhovedet ikke tydeligt. På nogle skærme er billederne helt sorte, men leg lidt med jeres brightness og contrast, så bør i kunne skimte hvad der gemmer sig.

Hvis vi sammenligner nogle af billederne med et NorthQ 9006 så får vi nedenstående resultat

Til venstre ses NorthQ, og til højre ses Trendnet.

 

 

Sidste side byder på konklusionen.

 

Om dagen er billedet meget mere skarpt på NorthQ kameraet, kontra Trendnet kameraet.

 

 

 

Om natten er det så godt som ens, hvad angår de to kameraer.

Sammenlignet med det andet kamera kan man godt se forskel på kvaliteten. Begge kameraer opdaterer billedet hurtigt, men det føles som om at Trendnet kameraet er en smule hurtigere. Det generelle indtryk er, at det fungerer godt, og det har været tilfredsstillende at arbejde med.