Test: Rude Gameware - Fierce

Styre-enheder d.  06. juli. 2010, skrevet af Freke 2 Kommentarer.  Vist: 8604 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Rude Gameware
DK distributør: MM distribution

Design/layout:

Som I kan se her kommer musen i en meget flot og appellerende æske.

 

 

 Vægte:

Her er så vægtsystemet , der har 8 små vægte á 3  gram pr. stk. Man kan selv bestemme hvor mange man vil have i,  alt efter om man har brug for hurtighed i spil, eller man bare gerne vil lave tekstbehandling eller grafisk arbejde. Man kan således tage vægte ud, men det skal dog siges, at der skal bruges en del kræfter på, at få dem ud - så er man "fingersvag" er det svært, at arbejde med montagesystemet.

 

 

 

Musen ligger virkelig godt i hånden med den måde den er ergonomisk formskåret på - man får ikke specielt ondt nogle steder ved længere tids brug - og det er en fordel. Dette er altså en gamermus, hvor man virkelig har lagt vægt på design og ergonomi, samt funktionalitet og muligheder for meget individuel tilpasning. Dog skaller lidt af farven af omkring logoet efter et par dages brug, hvilket under jeg mig lidt efter tre dags brug. Men faktisk er det ikke grimt, da det får farven til at lyse ud igennem en slags krakelering af overfladen.  Ser man på producentens hjemmeside kan det ikke ses, om dette er med tiltænkt, eller ej - men faktisk giver det en flot effekt.

 

wendigo
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-07-2010 01:43:16
Svar/Indlæg:
1069/157
Fungerer den bedst med claw grip eller palm grip?


wendigo
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-07-2010 13:10:19
Svar/Indlæg:
1069/157
Satanes også..ingen kommentar på det fra Freke 🙂

Det er jo ellers en meget vigtig ting. Det virker bare for underligt at bruge claw grip til en mus der er beregnet til palm grip. BAre for at give et eksempel.