Test: Roccat Pyra

Styre-enheder d.  28. juni. 2010, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 8377 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Roccat
DK distributør: HornetTek

Design

 Det er en fin lille sag vi her har med at gøre, størrelses-mæssigt har Pyra ca. samme størrelse som andre high-end mini mus såsom, Logitechs Anywhere MX eller Razers Orochi. Til forskel fra disse to, er denne mus med tråd - men den fås også i en trådløs udgave, hvis man foretrækker dette. Det første jeg lagde mærke til, da jeg fik musen i hånden var, hvor let den faktisk er. Sølle 90 gram vejer musen, hvilket både kan tolkes positivt og negativt. Personligt kan jeg godt lide at en mus er så let som muligt, da den så er lettere at flytte rundt. Det gør omvendt også, at musen kan føles lidt discount-agtig.

 

 

Det er efterhånden blevet sådan, at mus til gaming og blåt lys hører sammen. Det princip holder Roccat ved, da der både er blåt lys i censoren under musen, og i den smalle stribe oven på musen. Det er dog ganske diskret, og ikke som på andre mus hvor der er et mindre lys-show under ens hånd. På hver side, lige hvor man holder tommelfingeren er der en gummiagtig flade der giver et bedre greb om musen. Alle andre steder har musen en standard sort plastik-overflade der dog også er ganske fin.

 

   

 

Bortset fra det indgraverede Roccat logo, er musen fuldstændig symmetrisk over midteraksen. Et stort plus for dem der bruger venstre hånd, i forhold til mange andre gaming mus, som kun passer til højre hånd. Roccat har desuden gjort det nemt at skifte justeringen af musetasterne så de passer til venstre hånd, selv om det jo ellers ikke er den store sag.
  

 

da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
28-06-2010 17:44:30
Svar/Indlæg:
4437/91
God test, lækker mus. Jeg har dog stadig ikke fattet det med ultra høj sens. Så flakser man jo bare omkring og ninjaer alt omkring een?! Alle jeg kender spiller med moderat eller lav sens. Så 1600 DPI er fint IMO. Man sætter da bare windows musse egenskaber tilsvarende?! eller er jeg helt galt på den?


Peterlh
 
Overclocker
Tilføjet:
28-06-2010 22:09:14
Svar/Indlæg:
449/19
Fin test.
Jeg bruger selv 1600 DPI, da jeg synes at det passer perfekt, men jeg kan da godt forstå er der måske er nogle der synes at det er rart med 2000 DPI i nogle situationer.