Test: Kingston DT5000

Harddiske d.  20. september. 2010, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 11413 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Kingston
DK distributør: HornetTek

Software

Med DT5000 følger en lille stykke software, som styrer krypteringen direkte på sticken. Der skal altså ikke installeres noget på selve computeren, men første gang man har fat i sticken, skal den lige konfigureres.

 

 

 

Konfigurationen forløber ret hurtigt, og er faktisk ikke andet end, at man skal vælge sprog, indtaste navn samt vælge en adgangskode. Adganskoden er her det sværeste, da den skal opfylde nogle krav for at kunne betragtes som værende sikker nok. Dette er dog ganske standard, så som at den skal indeholde både store og små bogstaver og være på seks karakterer eller mere. Man kan desuden indtaste et lille hint til koden, hvis man nu skulle glemme den.

 

 

Efter konfigurationen vil USB-sticken sprørge til ens password, hver gang den sluttes til en computer. Man har i alt 10 forsøg til at skrive den rigtigt, hvorefter sticken låser sig selv. Herefter er den eneste måde at få en brugbar usb-stick igen at formatere den - og dataene kan man godt vinke farvel til. Man bliver dog advaret, når forsøgene er ved at rinde ud, og så er det ellers om at være forsigtig med, hvad man gætter på. Ligemeget hvad der sker, kan man altid formatere sticken og vælge en ny kode, men den eneste måde at få adgang til de gemte data, er ved at trykke koden rigtigt.

Anonym20180621
 
Superbruger
Tilføjet:
21-09-2010 12:18:17
Svar/Indlæg:
438/15
Denne artikel fortæller om hvordan Kingston DT5000 kan blive cracket: http://www.h-online.com/securi...

😐