Test: Ozone SMOG Laser Gamer mus

Styre-enheder d.  10. september. 2010, skrevet af Freke 4 Kommentarer.  Vist: 10909 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Ozone Gaming
DK distributør: Custom Data

Layout / Design

 
 

Som I sikkert kan se, så har producenten virkelig gjort noget ud af designet af denne mus, der har et decideret ondt udseende. Nederst er der en knap, der kan skifte dpi som kan komme helt op 5040 dpi. Øverst er der til knapper til frem og tilbage. Disse kan også benyttes, når man er inde i spil og vil bevæge figuren frem, eller tilbage. Yderligere findes knappen "lift" -  denne skifter sensorens måling, i forhold til måttens type og hvor højt musen står over det den ligger på. "Mode-knappen"  bruges selvsagt til profilskift mellem de 5 forskellige profiler.

Selve kassen viser, hvordan man kan holde om musen, da man kan lægge hånden på denne, da den er indkapslet under en transperant plastikplade, der er formstøbt efter musens design. Man holder godt om musen og kan spille længe uden at få smerter. Ozone Gaming's egne presets til hurtigknappen på venstre side nederst skifter mellem disse DPI-presets: 450/900/1800/3600 DPI.
 

.
 

Ozone Gaming har lavet vægtsystemet lidt smartere end Rude Gameware gjorde det med deres Fierce-mus. Efter at have taget fingerhvileren af, skal man bare trykke på en knap og så kommer der en bakke ud vægtene ligger i. Med Rude Gameware Fierce-musen skulle man bruge mange kræfter på dette, når man tog vægte ud og ind.

Her ses de forsk. fingergreb/hvilere på musen:

           

          

                                                                                                     

Hvor Rude Gameware Fierce-musen, der har 8 vægte med 3 gram i hver, har Ozone SMOG musen 6 vægte med 4 gram i hver. Og så er det praktisk, at der er en lille æske med til vægtene, der meget cool ligner en revolvertromle i designet.
 

Musen har "onde øjne" foran og en bue bagpå der skifter lys og enten lyser fast eller blinkende alt efter indstilling. DPI-setting vises på en blå skala på siden til venstre og profilmodús vises i øjnene og på buen bagerst med forsk. farver lys der roligt pulserer op og ned uden at forstyrre. 

Selve ledningen er omviklet med "braid"/væv af høj kvalitet og mere end tilstrækkelig lang - hvilket klart er et plus ved alle former for brug. Fødderne er keramiske og derfor vil man ikke opleve slid af disse, som på plastikfødder.
 

 

 Som tilbehør kan fås en matchende måtte der ser sådan her ud (den vender vi tilbage til inden længe):

Vi går videre til software... 

NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-09-2010 15:46:52
Svar/Indlæg:
23132/740
Det var dælme en kløjs omgang at få læst igennem. Men spændende mus, bestemt.


SIOUX
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2010 10:28:36
Svar/Indlæg:
1478/40
God læsning.

Dog ligner den Ace Edge 3200 ned til mindste detalje. Præcis samme design, og software, så Ace må da næsten havde noget med det firma at gøre 🙂


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af SIOUX d. 12-09-2010 10:32:55.


Darth
 
Superbruger
Tilføjet:
24-09-2010 17:31:50
Svar/Indlæg:
813/49
Og Smog står så som discontinued på Ozone´s hjemmeside. 😛


WinterSilence
 
Overclocker
Tilføjet:
24-09-2010 18:07:58
Svar/Indlæg:
499/175
Det var sgu ikke længe version 2 af den levede der da 😐

Men så vidt vi kan se rundt omkring, så er der godt gang i OEM/ODM af såvel Ozone SMOG som Roccat Fierce pt. Bilka havde en Roccat Fierce-kopi til 200,- (og 300,-) DKK for to uger siden.