Test: HwT @ SLAP Live

HT Exclusive d.  26. oktober. 2010, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 12775 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: HornetTek
DK distributør: HornetTek

Så skal der games

Til afvikling af de store kampe som f.eks. den afgørende landskamp, var der blevet stillet et stor podie op i den ene ende af hallen. Foran hver af de ti pladser til spillerne, havde Komplett opstillet en 50" LG plasmaskærm, så man kunne følge med i spillets gang for hver enkelt spiller.

 

 

 

Ligeledes var det Komplett der havde opstillet selve maskinerne og tilbehør, hvilket også ses tydeligt på de ti identiske hvide kabinetter. Hvis man skulle have forelsket sig i udstyret, havde man selvfølgelig også mulighed for at købe sit eget sæt. For helt optimale betingelser for de deltagene, var maskinerne parret med splinternye BenQ XL2410T 120 Hz skærme.

 

 

 

Lige et par nærbilleder af scenen med og uden bemanding:

 

 

Her har vi så udsigten fra scenen, hvor de næsten 350 gamere er i gang med træningen:

 

 

 

Så er vi kommet ned blandt folket, hvor det vrimler med forskellige holdtrøjer og der bliver deltaget i spillet med interesse. Kampgejsten fejler bestemt heller ikke noget, for af og til høres spredte udbrud, når en heftig kamp bliver afgjort. Selv om der er andre spil på programmet, er det altså hovedsageligt Counter Strike der spilles rundt omkring. Og de fleste steder er det den gamle 1.6 version, der stadig er utrolig populær verden over.

 

 

Ind imellem kampene er der også andre spil at muntre sig med, herunder ses de X-Box og Playstation consoller EA sports havde været så flinke at stille op, så man kunne tage sig et spil FIFA 2011 eller Medal Of Honor.

 

 

 Gaming.dk var også til stede med deres gaming camp hvor de dækkede eventet og stod for diverse indslag og konkurrencer: