Test: HwT @ SLAP Live

HT Exclusive d.  26. oktober. 2010, skrevet af Pizzadude 0 Kommentarer.  Vist: 12776 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: HornetTek
DK distributør: HornetTek

Alt det andet

Ud over en masse gamere, SLAP Live Crew og folk fra Komplett, havde Zotac også fået sig et par borde på SLAP Live. De havde blandt andet taget to setups med, hvor man kunne prøve et spil Counter Strike i 3D med nVidia Visio. De havde også taget et par af deres grafikkort med, og deres ZBOX mini PC med Atom CPU og Blu-Ray drev.

 

     

 

Selv om Komplett var hovedsponsor for eventet, var det ikke så forfærdeligt meget de havde taget med til deres lille shop. Her kunne man købe gaming ustyr fra blandt andet Steelseries og Razer til specielle LAN priser. 

 

 

Uden mad og drikke dur helten (eller gameren) som bekendt ikke, og det havde de gode SLAP Live folk tænkt på. Ud over det obligatoriske som en bod med diverse mad og drikkevarer, var der selvfølgelig også rigeligt med forsyninger af Cocio. Den klassiske nørd-drik er måske cola, men her så det dog ud til at der var mere salg i kakaomælken fra Cocio.

 

 

Som sagt, der blev drukket meget Cocio - rigtig meget Cocio:

 

 

Med Cocio som en af sponsorerne ved eventet, hvad er så mere nærliggende end at holde en konkurrence hvor det gælder om at drikke mest? Der blev gået til den, og for nogle af deltagerne var det Cocio'en der stod tilbage som vinderen - billederne af dette vil vi dog forskåne læserne for.

 

 

 

Efter landskampen Danmark - Sverige, kunne en enkelt heldig tilskuer gå hjem med en splinterny gaming bærbar fra Asus. Opskriften var simpel: Find en enkelt bordtennisbold med ordet "laptop" skrevet på. Det lyder måske let nok, men det er lettere sagt end gjort, når den er gemt bandt 1199 andre bolde, der bliver kastet ud fra scenen. Vi fik desværre ikke nogen billeder da boldene blev kastet ud - men gulvet efter taler vist sit tydelige sprog:

 

 

Vi siger tak for denne gang til SLAP Live, Komplett, Cocio og ikke mindst de utrættelige frivillige Crew medlemmer, og ønsker tillykke med et veloverstået event.