Test: Kingston Datatraveler Ultimate 3.0 16GB

Harddiske d.  06. april. 2011, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 11253 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Kingston
DK distributør: Techdata

Layout / Design


Selve memory sticken er lavet af plastik og har en hvid/alugrå finish. Som så mange andre lignende produkter er den udstyret med en hætte til at dække selve datastikket, og for at hætten ikke skal blive væk, er det muligt at sætte den fast på bagenden af sticken. Ved drift lyser den bageste del af pinden blåt, og lyset blinker når der er datatrafik.

 


Det mest iøjnefaldende ved DT Ultimate er størrelsen. Herunder et par billede hvor man måske kan fornemme at det er lidt af en klods ift de sædvanlige gammeldags USB 2.0 sticks.  

 


Særlig bredden kan måske virke afskrækkende på nogen. På mit bundkort er der to USB 3.0 porte ved siden af hinanden, og sætter jeg DT Ultimate i den inderste port, så dækker den for port 2. Så bred er den.

 


Måske er det for at kunne sprede varmen ud over en større overflade at man har valgt dette design. Jeg har set USB 3.0 sticks fra andre producenter, der ikke afviger i størrelse fra deres USB 2.0 fætre. Anyways, vi skal se om dyret lever op til specifikationerne. Vi tester på næste side.