Test: Toshiba Portégé R700

Bærbare d.  29. marts. 2011, skrevet af @ngler 3 Kommentarer.  Vist: 12887 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Toshiba
DK distributør: Toshiba

Software

 

Harddisken er Toshibas egen der endda også har aktiv 3D beskyttelse, der gør at harddisken stoppes hvis der er for mange rystelser. Man kan endda sætte følsomheden samt se disken i 3D.

 

.

Toshiba Tempro er en slags besked om din bærbar fra Toshiba. Det er dog lidt belastende at man konstant skal godkende at programmet skal starte når man starter Windows pga. det køres som administrator. Hvis det bare var alt, så var det til at overleve, men det bliver værre.

 

.

Vi prøvede f.eks. at opdatere det trådløse netkort, hvilket Tempro fortalte os at der var opdateringer til. Man kommer så til en hjemmeside hvor man kan se lidt mere hvad det drejer sig om. Super, sådan skal det bare være.

 

.

Man klikker videre hvor man fil tro at man så downloader filen, men nej. Næste side må simpelthen være et udtryk for at der er nogen som ikke har opdateret hjemmesiden, for man ender i en please wait, click here hvis der ikke sker noget.

 

 

.

Efter et par minutter, bliver man træt af og vente og man trykker click here. Man skal vælge hvad det er man vil downloade - bøvlet, men til at overleve. Et væld af drivere til alle mulige forskellige Wifi kort. Det er klart minuspoint i bogen at man ikke kommer ind på den driver som er relevant og det hjælper slet ikke at vores Toshiba R700-11p's Intel Advanced 6200 AGN kort slet ikke står nævnt. Det er en ommer.

 

.

Desuden hvis man laver en autodetect af ens enhed på den danske Toshiba, så bliver dele af siden finsk, mystisk. Men der fandt vi da en del nye drivere, software og BIOS :)

 

.

Toshiba har også et værktøj som hedder Service Station, egentlig burde det være integreret med Tempro, så opdateringen sker et sted. Service station havde fundet en ny BIOS i version 1.80 - egentlig underligt for samtidig er nyeste version på hjemmesiden 1.90.

 

.

Toshiba har også et ansigtsgenkendelsesprogram - det tager lidt tid at få den til at registrere og man skal holde hovedet relativt tæt på skærmen. Selve guiden til at få registreret ens ansigt er rimelig pædagogisk. Jeg testede det imens jeg sad med maskinen på skødet, men computeren skal noget højere op for at hovedet kommer til at passe med størrelsen programmet ønsker... eller så må jeg konstatere at mit hovedet er alt for lille til min krop...eller jeg har meget brede skuldre :)

 

.

Når computeren står på et bord passer pengene dog, men hvis man er på farten er det jo ikke altid man lige har et skrivebord ved hånden - det vil sikkert også se lidt dumt ud i bussen hvis man lige trækker et bord frem eller man holder computeren oppe med armene... Heldigvis er fingeraftrykslæseren lige glad for hvor langt væk man sidder, bare man kan nå computeren. Scrybe er faktisk et lille genialt program. Hvis man trykker med tre fingre på touchpadden kan man tegne en gesture som man kender det fra mange smartphones. Man kan også trykke CTRL+ SHIFT og tegne sin gesture. Som bonus kan man både lave genveje til et program eller en webside, der endda muligheden for at optage tastekombinationer. Gennemtænkt og egentligt ret brugbart når man lærer at bruge det.

 

.

Toshiba har også lagt Nero Backup som er et hæderligt backupprogram.

 

.

Connectivity Doctor er et lille værktøj til at styre og diagnotiserer sine netforbindelser.

 

.

Der findes lidt forskellige værktøjer til at styre trådløse forbindelser, eksempelvis Wifi Radar som faktisk giver et meget godt overblik over tilgængelige netværk og deres styrke..

 

.

Toshiba har prøvet at samle tingene lidt i deres Toshiba assist.

 

.

andmm
 
Overclocker
Tilføjet:
29-03-2011 14:27:54
Svar/Indlæg:
59/12
Foældet da den ikke har sandy bridge som er klart overlegen på notebook markedet ift. gamle model. (ydelse+især batteri)


Moze15
 
Superbruger
Tilføjet:
30-03-2011 14:20:23
Svar/Indlæg:
1235/80
#1
Så er det godt R8xx serien er kommet :)

Undrede mig meget at det netop ikke var en R8xx (tror de kommer til at hedde R830 i europa) som blev anmeldt...... 😕


jappe
 
Erfaren rotte
Tilføjet:
29-04-2011 10:14:06
Svar/Indlæg:
26/2
hvorfor ikke tage billeder selv