Test: Samsung Smart Hub

Diverse d.  06. august. 2012, skrevet af Capiz 2 Kommentarer.  Vist: 11306 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Capiz
Oversættelse: Capiz

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 949,00
Produkt udlånt af: Samsung
DK distributør: Techdata

Introduktion

 

I den lidt mere spændende ende af spektret har vi fået Samsungs nyeste skud på stammen. Deres SE-208BW Optical Smart Hub, som kunne tyde på at være et fantastisk produkt – tilføj trådløst net, media streaming mulighed og data backup til en ekstern brænder.  Så burde man have det perfekte medie system med brænder og Wifi Access Point, det er i hvert fald det bud, der nu er kommet i handlen fra Samsung.

 

 

I 2012 er manglen på optisk drev på ingen måde kontroversielt, og udbuddet af tynde computere er efterhånden ganske habilt. Intel har proklameret, at man satser på Ultrabook'en, der efter deres standard er en ultratynd computer med Intel-indmad og med et prisskilt på mindre end 1000 dollars (ca. 7500 danske kroner). I praksis er definitionen dog mere løs - men det er i hvert fald ambitionen på sigt. (tak til Emillos for lån vigtig information fra test af Samsung Ultrabook 5-serien)

Det er jo tydeligt, at de store producenter af hardwarekomponenter begynder at fjerne de optiske dreve i de nyere bærbare computer, allerede i dag bliver pc’er leveret uden optisk drev.

joensson
 
Superbruger
Tilføjet:
07-08-2012 10:21:19
Svar/Indlæg:
17/0
På databladet står der iSCSI og Samba nævnt.
Har i testet de features - hvad er transfer rates f.eks.? Kan drevet via samba/iscsi f.eks. bruges til at lave DVD-iso'er?


Capiz
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-08-2012 20:15:59
Svar/Indlæg:
1498/226
Sådan som jeg har læst og forsøgt mig frem, kan drevet ikke fungere som et eksternt dvd-drev.
Det er en ren medie afspiller, eller backup enhed, som dog er ganske begrænset.

/Rasmus