Test: Icy Box IB 550stU3S

Diverse d.  31. december. 2012, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 16901 gange.

Korrekturlæser: Sheik3n^
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 367,00
Produkt udlånt af: RaidSonic
DK distributør: DCS

Introduktion

 

Denne gang er det et eksternt kabinet fra Raidsonic et Icy Box 550stU3S til Bluray/DVD/CD 5,25" drev eller en 3,5 " Sata harddisk som vi tester. Internt har Boxen Sata tilslutning og eksternt har den enten USB 3.0 eller eSata. Det vil nok primært henvende sig til mennesker, der har et permanent behov for et eksternt optisk diskdrev til sin desktop, eller hvis man har mobil eller mini itx kabinet, hvor der selvfølgelig ikke er plads til de store 5,25" drev.   

Kassen er rigt dekoreret med billeder af Boxen udenpå. På bagsiden er specifikationerne beskrevet på 8 sprog dog ikke dansk.

 

Raidsonic Technology GmbH er et stort og efterhånden veletableret mærke, som blev grundlagt i 1999 i Hamburg. I 2004 flyttede firmaet til Ahrensburg ca. 20 min fra Hamburg. De introducerede i 2003 deres eget mærke Icy Box og det er jo efterhånden godt kendt i IT kredse, ihvert fald indenfor alle mulige slags eksterne kabinetter til diverse drev. En del af firmaets vision går på at de prøver at udvikle produkter, som vil være det som forbrugerne kommer til at drømme om at kunne få. Med andre ord at udvikle produkter som forbrugerne kommer til at mangle på sigt. Altså at være lidt længere fremme end markedet og vide hvad der vil komme til at mangle på firmaets kerneområder eksterne og interne Icy Boxe.

Billeder herover er fra Raidsonics site

 

Vi ser på kassens indhold på næste side.