Test: Icy Box IB 550stU3S

Diverse d.  31. december. 2012, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 16945 gange.

Korrekturlæser: Sheik3n^
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 367,00
Produkt udlånt af: RaidSonic
DK distributør: DCS

Layout / Design

 

Sådan tager Boxen sig ud skråt forfra. Det er et ret nydeligt indtryk kabinettet giver som det står her i al sin sortmalede aluminiums lækre finish, ingen grimme skruer eller andet, der hæmmer udseendet. Siderne og en del af fronten er udstyret med mesh.

Her er det så frontlågen, der er fokuseret på. Den åbnes og lukkes med den sølvfarvede knap i højre side og hele fronten klapper ud sammen med skuffen fra det optiske drev. Meget smart at skruerne, der holder top og bundplade på plads er kamofleret som store sølvplader i hjørnerne. De er fremstillet i plast, men fungerer fint som skruehoveder.

Sådan ser bagsiden ud. Først et USB 3.0 stik, så eSata stikket og endelig et stik til strømforsyningen samt en on/off knap.

Her har jeg monteret et optisk drev. På med ledningerne (Sata standard ledninger) som sidder på et lille print i Boxen, læg drevet ned i bunden og spænd det fast med de 4 medfølgende skruer. Nemmere kan det vist ikke gøres. De 4 skruer i bunden har et indlæg af gummi, så Boxen står rigtig godt fast.

Så er der kommet strøm på Boxen, og det ser jo lækkert ud med alt det blå lys, der stråler ud fra fronten og begge sider. Som man tydeligt kan se på ovenstående billede er belysningen lavet ved at sende kraftigt LED lys gennem en massiv plaststang. Igen meget simpelt, men meget effektivt. Hvis man monterer en Harddisk i Boxen kommer der masser af liv i de blå sider, for så blinker de i takt med harddisk aktiviteten.

Sådan tager det sig ud med Boxens og det optiske drevs dør åben. Mekanikken kører let og ubesværet når man trykker på knappen for at åbne og lukke drevet. 

 

 

Så er det på næste side tid til en hurtig Minitest..