Test: Icy Box IB 550stU3S

Diverse d.  31. december. 2012, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 16949 gange.

Korrekturlæser: Sheik3n^
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 367,00
Produkt udlånt af: RaidSonic
DK distributør: DCS

Minitest

Ja nu hvor jeg alligevel havde en harddisk i Boxen, så kunne jeg jo ligeså godt sammenligne den med andre boxe, dockingstationer og USB3 harddiske.

Testen er udført på mit eget system. Dog har jeg været nødt til at køre Windows 7 HP på en harddisk. Jeg er ellers overgået til Win8 Pro, men jeg blev heldigvis lige gjort opmærksom på, at der er store problemer med at kopiere til og fra via USB 3.0 på Win8. Det er nu ikke som sådan win8, der er problemet men mere, at der ikke findes en ordentlig driver til USB kopieringen fra Intel (og de er åbenbart heller ikke specielt interesseret i at lave en der virker til Z77 chipsættet som jeg har). Problemet synes at være endnu værre hvis man har et AMD system ... USB 3.0 Kopiering og Win8 er en dårlig kombination. Problemet medfører markant nedsat kopieringshastighed på USB 3.0 portene. Derfor kører jeg fortsat Win7 i denne test, hvor det drejer sig om rent fysisk kopiering til og fra Icy Boxen og en WD 1 TB Sata III harddisk. HUSK VENLIGST... start ikke en længere udredning om emnet i tråden efter denne artikel, da den hører hjemme andetsteds. Jeg syntes dog at det lige skulle nævnes her i forbindelse med testen.

 

Det er så virkelighedstesten jeg har kørt igen. Altså en 10 GB fil af en masse mp3filer og pakkede filer samt en 10 GB Videofil i Bluray i mkv format. Målingen er udført med stopur. Her i testen har jeg naturligvis brugt Icy Boxens USB 3.0 stik, for at holde interfacet ens. Det ses tydeligt at denne Box holder sig i den lidt tungere del af testene, dog er det kun i skrivning til Boxen, at det går helt galt. Her er den næsten et helt minut længere om at få smidt de blandede filer over. Men selv om det gik lidt langsomt med Mp3erne så ligger Boxen dog stadig under hvad den rene USB 3 harddisk fra Adata NH 01 formåede i skrivning og læsning af både Mp3 og Videofil.

 

 

Vi fortsætter på næste side med konklusionen.