Test: AData Dash Drive Elite HE 720

Harddiske d.  11. november. 2013, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 10955 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 646,00
Produkt udlånt af: AData
DK distributør: EET Danmark A/S

Introduktion
 

Så er det igen blevet tid til en test af en af AData's eksterne 2,5" harddiske. Denne gang har de sendt os deres flagskib med betegnelsen DashDrive Elite HE 720. Disken er på 500GB og har USB 3.0 interface. Fordelen ved en 2,5" harddisk på USB er, at den kan trække strøm direkte fra USB kablet, og du undgår derfor at skulle rode med ekstra 230V adaptere, som det altid er tilfældet med 3,5" udgaver.

Det specielle ved DashDrive Elite disken er, at den kun fylder 8,9mm i tykkelsen, og har et chassis af rustfrit stål, der gør den robust trods den smalle udformning. Desuden er chassiet overfladebehandlet for at minimere ridser. Disken har indbygget backup funktion, og er derfor ideel til hurtigt at sikkerhedskopiere dine vigtigste data.

 

 

ADATA blev lanceret i 2001 med et primært fokus på DRAM moduler og har siden da udvidet deres portfolio med USB Flash-drev, hukommelseskort, SSD'er og transportable HDD.

ADATA har i de få år formået at vinde flere internationale titler, såsom; National Silver Award of Excellence i Taiwan, Japans G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award i USA, iF Design Award og The Red Dot Design Award i Tyskland.

Deres logo med kolibrien i de mange farver repræsenterer firmaets intentioner om at være et moderne og globalt produkt, imens de bibeholder den blå farve, som de startede selskabet med. Kolibriens adrætte egenskaber viser, at firmaet er yderst responsive til det/de moderne, voksende marked/forbrugerkrav, og kontrasten i farverne viser den spændene og dynamiske natur, som ADATA er præget af.

Derudover har firmaet en streng CSR politik (social ansvarheds-politik) og er blevet tildelt ISO14001 certificeringen, som er en international standard, der sørger for at firmaer overholder miljø-mæssige og arbejdsmæssige forpligtelser, f.eks. Environmental management og RoHS (EU Restriction of Hazardous Substances)

 

På næste side fortsætter vi med, hvad der ligger bag om USB 3.0.