Test: MEDION ERAZER

Bærbare d.  18. september. 2013, skrevet af Renissen2 14 Kommentarer.  Vist: 28228 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 13449,00
Produkt udlånt af: Blackbelt communications
DK distributør: Medion Shop

Introduktion

 

Denne gang er det en Gamer bærbar baseret på noget af det nyeste hardware og det vil så sige Haswell i7-4700MQ CPU og Nvidia GTX 780 GFX kort. Så man kan roligt sige at ud fra disse få lækre hardwarestumper er der virkelig her er tale om en bærbar til entusiasten eller den utrættelige gamer, der kan spille i timevis.

MEDION erazeren leveres i denne ret neutrale papkasse. Der er lige et par illustrationer der viser maskinen stilistisk, en hvid bred linie og endelig en blå linje som også går igen ovenpå toppen af erazeren som en del af udsmykningen / designet. I den ene side af kassen finder man desuden de vigtigste specifikationer på den bærbare.

Om sig selv skriver medion på deres hjemmeside følgende.


MEDION-forretningsmodellen, som har stået sin prøve såvel nationalt som internationalt gennem mere end 25 år, har til formål i samarbejde med forhandlerpartnerne at tilbyde forbrugerne innovative og moderne kvalitetsprodukter inden for forbrugerelektronik i et attraktivt design og med den nyeste teknologi i den bedste kvalitet i et fremragende pris/ydelse-forhold.

MEDION fungerer over for sine kunder - de store internationale detailhandelskæder - ikke blot som leverandør af produkter, men gør langt mere end dette, ved at påtage sig rollen som full-service tjenesteleverandør, der håndterer og kontrollerer hele værdiskabelseskæden for sine kunder. Helt fra udvikling af produktideen over produktion, og logistik til after sales-service.

Takket være vores full-service kompetencer reducerer MEDION forhandlernes arbejdsbyrde, så de kan koncentrere sig fuldt ud om salget af produkterne. MEDION håndterer ikke selv alle trin i værdikæden, men inddrager effektive internationale partnere på de forskellige projektniveauer i en verdensomspændende produktionsproces. Efter at MEDION i samråd med forhandleren har udviklet produktideen og produktdesignet, indkøbes komponenter fra førende internationale producenter, med deres teknologiske knowhow og produktionskompetence integreres de i produktionsprocessen.

MEDION strukturerer, håndterer og kontrollerer logistikprocessen, som varetages af effektive speditører. En central succesfaktor for både MEDION og MEDIONs kunder er den omfattende og effektive MEDION after sales-service, som 365 dage om året sørger for, at slutkunden får den ønskede support i forbindelse med ibrugtagningen og betjeningen af produktet. Og at reparation og erstatning af produkter finder sted hurtigt, når der er behov for det.
Ved at inddrage de mest effektive partnere - især i de investeringstunge dele af værdikæden - sikrer MEDION sin fleksibilitet både med hensyn til den produktpalet, der tilbydes, som vi således kan tilbyde kunderne de nyeste produkter i et et særdeles overkommeligt pris/ydelse-forhold.

MEDIONs produktpalet omfatter det komplette sortiment inden for moderne forbrugerelektronik. Uanset, om der er tale om PC'ere, Bærbar computere, LCD- eller LED-TV, DVD-afspillere/optagere, MP3-afspillere, Navigation: Hos MEDION får forhandlerpartnerne adgang til det mest omfattende udvalg af moderne og innovative forbrugerelektronik i det bedste pris/ydelse-forhold.

MEDIONs kernekompetencer består ud over de innovative og designorienterede multimedieprodukter og udvikling af nye tilbud til forbrugerne også i en særdeles effektiv intern IT-struktur, omfattende logistikkompetencer og en specialiseret after sales-service.

 

Så går vi videre til næste side og ser hvad kassen gemmer på.

Mr.
 
Superbruger
Tilføjet:
18-09-2013 13:42:33
Svar/Indlæg:
2518/53
Det er klart power til prisen men det er bare det hvis noget går galt så kan man få store problemer:
http://www.trustpilot.dk/revie...
http://www.trustpilot.dk/revie...


Torment
 
Overclocker
Tilføjet:
18-09-2013 14:06:01
Svar/Indlæg:
463/62
Ja det ser ikke godt ud på TP.

men som nogle andre test og diverse ting har bevist kan man ikke altid stole på TP.

Dem som betaler kan få fjernet dårlige anmeldelser, Dem som ikke gør kan ikke.


Mr.
 
Superbruger
Tilføjet:
18-09-2013 14:11:20
Svar/Indlæg:
2518/53
Det har bare set sådan ud i alt for mange år nu og kender flere der har haft problemer ved rma gennem tiden og set mange flere.
Prøv at f.eks. se komplett, dustin osv. de er altid i den gode ende og har aldrig hørt eller set nogle have problemer hos dem.


Torment
 
Overclocker
Tilføjet:
18-09-2013 14:49:06
Svar/Indlæg:
463/62
Enig, er totalt glad for komplett 😳

jeg ved ikke om medion er noget værd..

Men stadig fede specs på en bærbar. 😎


dryz
 
Superbruger
Tilføjet:
18-09-2013 16:38:06
Svar/Indlæg:
519/32
Jeg har altid været imponeret over Medions (pc) produkter. De er én af de få jeg har følt mig slået af, når det gælder pris/performance forholdet på adskillige af deres tilbud. Derudover synes jeg også de skal roses for, ikke (som så mange andre) at prøve at "tørre" gammelt hardware af på de intetanende.
Når det så er sagt, kan jeg til min store skræk (jeg er mildest talt chokeret) se, at den éne RMA-sag jeg har været ude for med dem, er stort set identisk med den beskrevet af Mutti2662 (#3 fra oven, andet link Mr. WoLF smider). d@mn...
Undskyld hvis mit klynkeri er for *off topic*
Tak for en god anmeldelse Renissen2. Jeg er ked af at jeg dog ikke rigtigt kan tage stilling til det mystiske koncept "gamer bærbar". Er det ikke hvad man forstår ved et "oxymoron"? 🙂


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af dryz d. 18-09-2013 16:42:24.


DjeavleN
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-09-2013 18:06:24
Svar/Indlæg:
2957/206
Er det ikke et MSI kabinet den bruger?


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
18-09-2013 19:07:36
Svar/Indlæg:
2045/273
#5
Tja så er det da sagt og tak iøvrigt. 🙂


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
18-09-2013 19:08:31
Svar/Indlæg:
2045/273
#6
Nej det tvivler jeg stærkt på da Medion plejer at lave alt selv. 🙂


kedde2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-09-2013 21:29:13
Svar/Indlæg:
704/19
#8 ligner et rip off til billigere penge 😉


Zero_x
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-09-2013 08:35:09
Svar/Indlæg:
306/54
Medion er skam fint nok, hvis bare ikke noget går i stykker, mine forældre sad i et halvt år med soveværelses tv'et fordi medion ikke kunne finde ud af at bytte et defekt tv, eller give dem pengene tilbage, og der er jo ikke mange der har lyst til at gå ud og smide penge efter et nyt tv, hvis de ikke ved om de får pengen eller et nyt tv retur.

Mit råd.. Hold fingrene væk og køb kvalitet i stedet.


eviling
 
Overclocker
Tilføjet:
19-09-2013 11:10:34
Svar/Indlæg:
442/14
# trustpilot har ikke ligefrem et godt ry, så man skal vist tage det lidt med et gran salt hvad der står derinde.


Har ikke prøvet Medion's maskiner før, men gætter da på at hvis man betaler for ekstra service, så er de vel også gode nok ?


#12
dryz
 
Superbruger
Tilføjet:
19-09-2013 17:05:24
Svar/Indlæg:
519/32
#10<-- Efter min mening er det kvalitet (altså sammenlignet med alle de andre produkter, som er samlet af tredje part). Det er deres rma-system der er noget lo*rt (temmelig væsentligt minus vel at mærke).
#11<-- Jeg er meget enig i at trustpilot (og lignende tjenester) skal tages med et gran salt. Man kan vel altid finde mærker som nogle folk elsker, og andre hader. Jeg mener dog godt, at de kan give en generel idé om, i hvilken retning kvaliteten af et produkt eller ydelse hælder.
Og så er der jo også specifikke sager som min, hvor en anden kunde nærmest har fået en *copy-paste* af den fup tilbagemelding, man selv har fået på en rma-sag. Den statistiske sandsynlighed for at det kan ske ved et ærligt uheld eller tilfælde, må være forsvindende lille 😕


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af dryz d. 19-09-2013 17:06:33.


#13
asar
 
Nørd
Tilføjet:
21-09-2013 12:26:40
Svar/Indlæg:
5/1
Jeg hører så til dem, der er rigtig glad for Medion. Jeg har haft ikke mindre end 6 pc'er fra dem igennem årene, samt mange andre produkter bl.a. et fladskærms TV. Jeg havde problemer med en PC, hvor grafikkortet stod af. Jeg pakkede PC'en i original emballagen og sendte den til rep.
2 dage efter modtog jeg den med spritnyt grafikkort. Fladskærms TV'et havde en pixelfejl ( en hvid streg ned af skærmen) Den afleverede jeg i Aldi og fik pengene tilbage med det samme. Det er faktisk de eneste gange noget af det er gået i stykker. Så ja, jeg synes bestemt det er kvalitet samt man får meget for pengene 🙂


Bwana
 
Superbruger
Tilføjet:
23-09-2013 11:50:50
Svar/Indlæg:
132/3
Deres produkter svinger meget i kvalitet - selv deres topprodukter.

Nogle gange virker det som de er samlet af fulde chimpanser andre gange er de helt i top.

Men en ting har de alle tilfælles - dem af mine venner der mod mit råd alligevel har købt et Medion produkt har alle haft problemer med service - HVER ENESTE GANG!!

Er man heldig og anskaffer sig et solidt og velbygget produkt så spiller de bare - men er man uheldig og ender op med en af deres mange der bare er klasket sammen så kan man risikere at det tager månedsvis at få dem rep. eller ombyttet.

Eftersom man bedst kan bedømme en forhandler og producent på hvordan deres service er når det går galt og hvor ofte det går galt - har jeg svært ved at anbefale folk at købe et af Medions produkter.