Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 878,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: MMD

Introduktion

I dag skal vi kigge på et middelklasse bundkort fra GIGABYTE, dog stadig med Z97 chipset samt masser af funktioner. Bundkortet er en del af GIGABYTEs gaming serie, og som navnet siger er det rettet mod gamere. Det betyder at bundkortet lige har fået lidt med maler penslen i dette tilfælde rødt samt der er skruet lidt op for de forskellige features som gamere sætter pris på, så som lyd delen. 
 


 

På forsiden af kassen ser vi også den røde farve som går igen på bundkortet. Bundkortet er selvfølgelig udstyret med GIGABYTEs ultra durable teknologi.



 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.