Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 878,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: MMD

Layout / Design

Bundkortet er i et normalt ATX layout. Som kassen antød er bundkortets farver holdt i rød og sort. Øverst oppe kan man se 2 køleprofiler til at køle de 8 strømfaser som bundkortet er udstyret med. Lidt længere nede man man se sydbroens køleprofil i samme røde farve og samme øje som man finder på kassens forside.

 


 

Kigger vi lidt nærmere på øverste venstre side man man se de 2 kølerprofiler lidt tættere på. Det er ikke de største profiler man har set på et bundkort, men der er også "kun" 8 faser at holde kolde. Lige til højre for den øverste profil ses 2 blæser stik, et til hoved cpu blæseren og en til en ekstra blæser som vil kører med samme hastighed som den første cpu blæser. Til højre for profilen ses et 8 benet ATX strøm stik.

 


 

Lige under CPU soklen ses PCI tilslutningerne, der findes 3 PCI-E 16x porte, som understøtter 3x CF og 2x SLI. Ud over de 3 PCI-E 16x porte er der også 2 PCI-E 1x porte samt en enkelt gammeldags PCI port. Til venstre for portene ses lyddelen som er fysisk afskilt fra resten af bundkortet om vi har set på mange andre bundkort efterhånden. 

 


 

I nederste højre hjørne findes bundkortets 2 bios'er samt nogle af de interne USB porte og stikket til front panelet. GIGABYTEs løsning er ud over et silketryk på bundkortet også en farvekodning nede i soklen. 

 


 

Mellem de CPU soklen og PCI portene kan man se M.2 soklen som tilbyder hastigheder helt på til 10 Gb/s. Helt til højre på bundkortet ses 2 "normale" SATA porte samt 1 SATA Express port. 

 


 

På bagsiden af bundkortet findes 2x PS/2 porte, en VGA, en DVI, en HDMI, 4 USB 3.0, 4 USB 2.0, en Ethernet RJ45, 5x Jack til lyd og en Optisk port.