Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 878,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: MMD

Software

Med til dette bundkort kommer der en større pakke af software som kan alt muligt spændende og mindre spændende. Jeg har lavet et udpluk af de programmer som jeg fandt mest spændende.



 

Det første vi skal se på er et overordnet program som hedder GIGABYTE App Center. Det er et program som lever sit liv i højre side af skærmen og hvorfra man kan åbne de programmer man har brug for fra software pakken. Det første program på listen er et program til at opdaterer biosen på bundkortet. 

 


 

Derefter kommer dette program USB Blocker. Det gør det muligt for en at blokerer for forskellige typer af USB enheder så de ikke bliver aktiveret når de bliver sat i maskinen. Som man kan se på billedet er der en del blandede muligheder, endda også en mulighed for at vælge alle produkter fra én producent fra. Ganske smart hvis man har sin maskine stående hvor mange andre har adgang til den og man ikke ønsker at de kan overfører alt muligt dårligt via USB fx.

 


 

GIGABYTE har også fundet på en smart feature til forældrene som ikke ønsker at deres børn bruger alt for meget tid foran skærmen. Smart TimeLock er et program der gør det muligt at sætte perioder op hvor maskinen kan bruges og uden for de perioder vil maskinen være låst.

 


 

Lige som de fleste andre producenter har GIGABYTE også lavet et program til at styrer de blæsere man end måtte have i sit system ud fra en temperatur måler. Selve programmet fungere helt som man kender det og er ganske vel lavet.

 


 

Det sidste program jeg vil kigge lidt på er deres EasyTune program som efterhånden er en gammel kending hos GIGABYTE. Det har i denne udgave fået en ordentlig overhaling og ser nu ganske indbydende ud. Programmet kan som sædvanligt bruges til at overclocke ens system med bare et enkelt musseklik.