Test: be quiet Dark Base PRO 900

Kabinetter d.  02. august. 2016, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 16740 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2000,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Be quiet har sendt os deres nyeste kabinet Dark Base Pro 900. Der vælter ikke kabinetter ud fra firmaet be quiet, så når der kommer nyt fra dem er det som regel spækket med lækker funktionalitet og gennemført design og layout. Lad os se om det stadig holder med denne 900 model som er deres største kabinet til dato. Da kabinettet kan huse op til E-.ATX bundkort så egner dette kabinet sig naturligvis bedst til et stort build med flere grafikkort, og en lækker maskine fyldt med AIO kølere eller rendyrket vandkøling der er rigelig plads til det sidste.



 

Kabinettet leveres i en stor sort papkasse med be quiet logo i det ene hjørne og med lidt reklame for blæsere og blæserstyring i den anden side. På midten oplyses navnet og at vi her har at gøre med modellen med sølv tema. Det leveres også i en orange version. Bagpå fremhæves kabinettets mange fine funktioner. Teksten er engelsk eller tysk.

 



 

Når man starter med at kalde sit firma for 'vær stille' så har man allerede forpligtet sig til at levere nogle produkter der arbejder lydløst. Netop det er be quiet!'s speciale. De sidste 10 år har firmaet brugt på at opbygge deres position som tysklands førende leverandør af strømforsyninger til PC'er, og be quiet! har været markedsførende syd for grænsen siden 2006. Derudover sælger be quiet! blæsere i løs vægt, cpu kølere og forskellige dæmpematerialer til kabinetter, termisk pasta, kabler o.a.