Test: be quiet Dark Base PRO 900

Kabinetter d.  02. august. 2016, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 16750 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2000,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

 

Testmaskinen består af :

Bundkort: Asrock Fatal1ty 990 FX Killer
CPU: AMD FX 8350
Grafikkort: MSI R9 270 Gaming
RAM: AMD RADEON MEMORY 2400 Mhz 2x8GB
PSU: Cooler Master G750M
Harddisk: Samsung 500 GB
Reference SSD: OCZ Vector 180 240 GB
CPUkøler: Cooler Master MasterLiquid PRO 240
 



 

Så er systemet monteret og det foregik fuldkommen problemfrit. Jeg var dog nødt til at flytte bundkorts pladen et enkelt hak nedad for at få plads til CPU køleren i toppen af kabinettet. Så blev det også afprøvet og det virkede selvfølgelig perfekt.



 

Her er den hærdede glasplade kommet på igen og da den dækker meget af siden og kabinettet ser herre godt ud imo. Det røgfarvede glas bevirker at hardwaren på indersiden i dagslys fremstår let afdæmpet.



 

På bagsiden af bundkorts pladen er det vigtigt af få lagt alle ledningerne sirligt ved siden af hinanden og alle overflødige Sata stik skal lægges ned for at man kan få sidepladen med ventilen på igen. Normalt vil der gå ledninger fra blæser hubben til PWM styringen af CPU køler og dens blæsere, men de virker ikke på det bundkort jeg benytter så jeg kører pumpen og blæserne via separate stik. Den manuelle styring af blæserne i front og på bagsiden fungerer dog upåklageligt og ligeledes styringen til de 2 LED striber. Jeg har heromme kun brugt 6 af de ledningsholdere der medfølger, men som det kan ses er der faktisk huller til yderligere 4 velcrobånd. Jeg var også nødt til at fjerne 2 af låsene på bagpladen til CPU køleren da de ikke kunne gå under stålpladens store hul. Jeg måtte også løsne bundkortet for at få det til at komme på plads, så man må sige at dette bundkort ikke er specielt velegnet til dette kabinet.



 

Bagfra er kabinettet ret åbent da der er meget meshgitter. Eftersom jeg har flyttet bundkortspladen nedad har jeg fjerne den ene af de tynde meshdækplader forneden og flyttet den op i toppen da der ellers ville være hul ind i kabinettet. Meget smart finesse at man lige kan gøre bagsiden homogen igen.



 

Så er der trykket på den store startknap i midten på fronten og den lyser med hvidt LED lys hele vejen rundt i det gennemsigtige plastik. Til højre for ses igen en Hvid LED som indikerer harddisk aktivitet.



 

Her ses LED striberne i aktion med henholdsvis hvidt, rødt og blåt LED lys tændt.

 

På næste side venter konklusionen.