Test: Cooler Master MasterCase Pro 3

Kabinetter d.  10. oktober. 2016, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 14356 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 750,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: Fourcom

Introduktion

 

For et års tid siden anmeldte jeg Cooler Master's MasterCase 5. Nu har det fået en lillebror udelukkende til M-ITX eller M-ATX som det største bundkort. Lad os se om 5'erens fine dyder i form af opgraderbarhed og individuel tilpasning er fulgt med i MasterCase Pro 3.
 


 

Kabinettet leveres i en flot papkasse med flotte fotos af kabinettet udenpå. Det er ikke bare i den sædvanlige standard papkasse farve som mange producenter leverer i, nej her fremstår det hele i lækkert farvertryk. Der er foroven naturligvis producentens navn og på midten kabinettets navn. Vi får her også at vide at det er med "FreeForm Modular System" og at man med det kan tilpasse, justere og opgradere. På siderne ses de hårde data og på bagsiden fremhæves nogle af funktionerne i "FreeForm systemet".
 


 

Cooler Master er en af verdens førende producenter indenfor hardware. Cooler Master blev grundlagt i Taiwan i 1992 og har lige siden produceret alt lige fra kabinetter og køleløsninger til strømforsyninger, mus, headsets og mobiltilbehør.

 

På næste side ser vi på kassens indhold.