Test: Cooler Master MasterCase Pro 3

Kabinetter d.  10. oktober. 2016, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 14360 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 750,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: Fourcom

Kassens indhold

 



 

Kabinettet er lagt i en stor porøs plastpose og hviler mellem to flamingoskaller. Det giver en rimelig god beskyttelse under transporten.




 

Liste over tilbehør / Kassens indhold :

  • 1 stk. manual. Den har målene 11x11cm og folder sig ud til over en meter i længden.
  • En pose med skruer og værktøj til montering af stag for bundkortet.
  • 2 stk. strømledninger til blæserne med Molex tilslutning .
  • 1 stk. folder om garantien på kabinettet.
  • 10 stk. plastik strips.
  • 2 stk. stålplader der skal bruges hvis man vil installere f.eks. en blæserstyring i 5,25" pladsen.

 

Manualen er ganske fint udført og forklarer i en smule tekst og ellers fine illustrationer omkring installation af diverse hardware og radiatorer i kabinettet.



 

På deres hjemme side har jeg hentet de følgende billeder og her på det første vises nogle af kabinettets funktioner. Det er et M-ATX kabinet med plads til op til 2 grafikkort. Kabinettet er udstyret med bærehåndtag som har stålplader som den robuste del og de er i for og bagkant af toppen. Der er pladser til 2 SSD'er på den udtagelige skillevæg mellem PSU og bundkort.
 


 

Når skillepladen er fjernet er der masser af plads til at grafikkort nr. 2 kan få rigeligt med luft. Der er også plads til ret lange grafikkort. Der kan endvidere tilkøbes den specielle grafikkort støttestang som er vist her på billedet.



 

I højre side ses forneden de 2 3,5" harddiskpladser der følger med som standard og foroven er der monteret et ekstra bur til harddiske.



 

Kabinettet er udstyret med separate flanger til montering af enten radiatorer eller blæsere. De er kun sat fast med 4 fingerskruer. Ideen er vel at montere diverse enheder og det kan til tider være lidt besværligt når det sker i selve kabinettet, så her tager man bare flangen ud og kan så montere radiator eller blæsere hvor det nu passer en. Bagefter monteres flangen igen med de 4 fingerskruer.



 

Her ses kabinet med og uden skillepladen monteret. Den er spændt fast med 4 skruer og er derfor ret nem at fjerne.





 

På dette billede ses det tilbehør som kan tilkøbes hvis man ønsker at opgradere. Der er harddiskbure med 2 eller 3 pladser, den universelle Grafikkort holder, Cooler Master blæsere er en mulighed, En sideplade i hærdet glas og eventuelt et støvfilter til toppen af kabinettet.

 

Specifikationer:



 

 

Design og Layout følger på næste side.