Test: In Win 509 kabinet

Kabinetter d.  03. december. 2016, skrevet af Renissen2 4 Kommentarer.  Vist: 15868 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1349,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

In Win har sendt os deres nyeste full size kabinet. Det hedder 509 og kan tage helt op til E-ATX bundkort og der er plads til masser af drev/SSD'er eller blæsere/radiatorer. I stil med kabinetter fra In Win vi tidligere har testet har dette kabinet også en 5mm hærdet glasplade som den ene sideplade, samt at der også er glas på fronten. Farven er rød/sort og det fås også i en grå/sort udgave.

 



 

Kassen er ret stor og kabinettet ligger ned frem for at stå op i papkassen som ikke afslører meget andet end In Win logoet. På 2 af de andre sider finder man dog specifikationerne og kabinettets funktioner samt navn/nummer.


 
 

In Win firmaet er bestemt ikke nogen ny spiller på markedet for kabinetter. De er dog ikke så kendte på det europæiske marked. Firmaet blev grundlagt i 1985, hvor de startede med at fremstille kabinetter. I dag fremstiller de en bred vifte af computerrelaterede produkter såsom professionelle kabinetter, PSU'er, medier til digital lagring og specifikke kabinetter til professionelle systembyggere. Firmaets specielle røde Logo er et udtræk lavet over kinesiske kalligrafitegn som tilsammen udstråler en energi i form af tilfredshed.

Deres slogan "moderne og innovative" danner grundlaget for hele deres udviklingsstrategi og omsorg for forretnings partnere. Det inkluderer også at de som de selv udtrykker det tager u'et ud af starten på ordet umulig. De ovenstående billeder er fra deres udviklingsafdelinger i henholdsvis Taiwan og Kina.

 

Vi ser nærmere hvad kassen indeholder på næste side.

Sms1907
 
Enthusiast
Tilføjet:
07-12-2016 10:30:53
Svar/Indlæg:
5/1
Jeg forstår simpelthen ikke vandkølingslayout'et? På det billede InWIn har lagt op, så kører man den samme luft igennem tre radiatorer?

Jeg ved godt at luften ikke bliver voldsomt varm af en enkelt radiator, men hele tre burde kunne gøre det! Når luften kommer til den inderste og tredje radiator, er luften så ikke blevet samme temperatur som vandet?

Sidder selv med et dualrad system i mit NZXT h440w kabinet, og den luft der blæses ud af toppen er tæt på, hvis ikke samme temperatur som vandet. At sætte en ekstra radiator på herefter vil bare ikke have nogen effekt 😕

Er der nogen der har prøvet det her kabinet med vandkøl? Det ser satme flot ud ellers!


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
07-12-2016 10:42:05
Svar/Indlæg:
2045/273
#1
Det er vel meningen at blæserne på siden af kabinettet skal levere et mega flow af luft i kabinettet så varmen slipper ud den vej. 🙂


Sms1907
 
Enthusiast
Tilføjet:
15-12-2016 18:59:06
Svar/Indlæg:
5/1
Det kunne være spændende at lave en test af systemet med fuld vandkøling i ?? det ser satme godt ud i hvert fald!


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
15-12-2016 19:01:48
Svar/Indlæg:
2045/273
#3

Ja det kunne det nok, men det er vores tid som fritids skribenter ikke rigtigt til. 🙂