Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: freak_master

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Inno3D
DK distributør: MMD

Software

 

Nvidia's forceware driver

Driveren brugt i denne test er den seneste nye fra nVidia, og derfor kan billeder samt beskrivelse variere en smule. Nvidia har udviklet deres eget overclocking program som vil blive en integreret del af driveren hvis programmet nTune installeres. nTune findes i pakken "NVIDIA system tools" sammen med andre værktøjer. Her er nTune ikke installeret.

 

 

Som det ses på billedet ovenfor er det nu muligt at komme ind i driveren ved at højre klikke på skrivebordet.

 

 

Når driveren åbnes kommer man direkte til 3D indstillingerne. Her er det muligt at justere på globale 3D indstillinger. Det er også muligt at indstille hvert program til at bruge bestemte indstillinger såsom AA eller AF. Endeligt er muligheden her for at fortælle driveren om grafikkortet eller CPU'en skal bruges til PhysX.

 

 

Næste punkt hedder skærm. Her er det muligt at stille på opløsning, farver, placering, rotation samt opstilling til flere skærme.

 

 

Programmet har også mulighed for at opdatere sig selv. Inde i systemopdatering har du mulighed for at sætte hvilket tidspunkt programmet skal kontrollere efter nye opdateringer.

 

 

Dette afsnit vil være åbent hvis man erhverver sig et nVidia 3D vision sæt. Så er der mulighed for at få 3D på de fleste spil. Der er dog mulighed for, uden 3D vision, at se hvilke spil der har god understøttelse for 3D.

 

 

I sidste punkt i driveren er der mulighed for at justere farve på skærmen til et specielt video indhold. Der er også mulighed for at indstille videobillede. Dette gør brug af nVidia PureVideo teknologien.

 

Ud over at driveren er med, fulgte der også en applikations CD med kortet. Jeg kiggede hvad der var på den, og det så faktisk temmelig interessant ud. Der ligger 2 programmer på denne CD. Det ene er et spil som nVidia selv har lavet. Det bruger tessalation, CUDA og der er mulighed for 3D vision hvis at man har sådan et sæt.

 

 

Det går angiveligt ud på, at man skal give den gas sådan at man kommer op på supersonic hastighed, som er beskrevet til at være over 800km/t. Man kan fejle på mange måder. Man kan give for meget gas og motoren eksplodere, eller man kan glemme at stoppe, inden at man når til enden og mange andre ting. Spillet giver et godt indtryk af hvad der er muligt i dag med nVidias teknologi, og er generalt faktisk meget flot. Grafikkortet her kunne ikke helt følge med hvis alt kommer op på maksimum, her var vi nede på ca. 15 fps, hvilket slet ikke er spilbart.

 

Udover det sjove lille spil kom der også noget nVidia kalder for "Garage Designer". Dette ser umiddelbart meget spændende ud, men jeg må ikke komme ind i det. Jeg får at vide, under opstart, at der er sket en fejl i hukommelsen og at det sikkert er fordi der ikke er nok RAM på grafikkortet. Underligt så at smide det med til et 1GB grafikkort.

BigGuy2
 
Nørd
Tilføjet:
24-05-2011 16:52:29
Svar/Indlæg:
177/10
fin test :)

men ret lige afsnit 1

6990 er kommet 🙂


freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
24-05-2011 17:10:40
Svar/Indlæg:
6368/477
#1
Mange tak.

Det er rettet til 🙂