Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: freak_master

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1767,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: EET Danmark A/S

BIOS

 

BIOSen på dette bundkort er en ganske almindelig award BIOS, så mange af os kender dette billede.

 

 

Den første menu hedder MB Intelligent Tweaker (M.I.T), og her får vi en lille smule at vide om de forskellige hastigheder og hvad volt CPUen og RAM køre på.

 

 

Første undermenu i M.I.T hedder Current Status, og her får vi lidt flere detaljer omkring CPU og RAM.

 

 

Anden undermenu hedder Advanced Frequency Settings og giver mulighed for at stille på frekvensen på CPU, BCLK, RAM og det onboard grafikkort.

 

 

Tredje undermenu hedder Advanced Memory Settings og giver mulighed for at ændre på RAM hastighed og timings.

 

 

Fjerde undermenu hedder Advanced Voltage Settings og giver mulighed for at hæve eller sænke volt på det meste.

 

 

Femte og sidste undermenu hedder Miscellaneous Settings og giver mulighed for at sætte Isochronous Support og Virtualization Technology til eller fra.

 

 

Så er vi hoppet ud af M.I.T menuen og gået videre til anden hoved menu der har fået navnet Standard CMOS Features. Her kan vi se tiden, hvilke SATA enheder der er sat til, samt se hvor meget RAM der er installeret.

 

 

Tredje hovedmenu hedder Advanced BIOS Features, og giver mulighed for at stille på boot prioriter og andre ting vedrørende boot.

 

 

Fjerde hovedmenu hedder Integrated Peripherals, og giver mulighed for at lukke ned for onboard ting hvis der skal spares på strømmen eller de bare ikke skal bruges.

 

 

Femte hovedmenu hedder Power Management Setup, og giver mulighed for at få systemet til at starte op på et bestemt tidspunkt, samt at sætte ErP Support.

 

 

Sjette og sidste hovedmenu hedder PC Health Status, og giver os en del informationer om temperatur, volt og de forskellige blæseres hastighed. Der er også mulighed for at indstille hvornår der skal advares mod for høj temperatur.

 

På næste side kigger vi på softwaren.

 

cale
 
Enthusiast
Tilføjet:
24-09-2011 15:02:07
Svar/Indlæg:
108/5
God lørdags læsning =)


En tid på 7.5 sekunder er vildt hurtigt, og passer meget godt med de 5.1Ghz.

Fantastisk :yes:


colombodk
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-09-2011 01:11:14
Svar/Indlæg:
826/60
Bundle/Tilbehør - 4
Det er lidt unfair at det trækker ned fordi der ikke er CrossFire-bro med i bundlet for det er nemlig traditionelt til grafikkortet af der medfølger CrossFire-bro, hvor det er til bundkortet at der traditionelt medfølger SLI-bro, hvis ellers bundkortet kan køre SLI.


freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
27-09-2011 01:16:34
Svar/Indlæg:
6368/477
#2
Kig på afstanden mellem pci-e portene. Hvis der følger en CrossFire bro med et grafikkort, er det meget ofte kun de korte, og en kort er ikke lang nok i dette tilfælde. Desuden synes jeg ikke at det er bundkorts producentes problem at der skal følge SLi/CrossFire bro med, medmindre der er så langt mellem pci-e portene som der er på dette bundkort.


Riis
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-09-2011 02:44:47
Svar/Indlæg:
4657/53
#3 Der er da kun 2 slot. Den nederste er kun x4.