Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: freak_master

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 9141,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: DCS

Software

 

 

Programmet Wind Touch 4 samler alle programmer som Wind Top'en har fået. Start billedet er en kalender, samt information om tid og dato. Vejret fås der også information om. Desværre er det kun muligt at vælge København her i Danmark, og for os her oppe i Aalborg har den information meget lidt relevans.

 

 

Trykkes der nede i bunden bliver denne fremhævet. Her ligger alle programmer der er installeret på Wind Top'en til at starte med. Ved et tryk på tandhjulet kommer man ind i indstillinger og her er det muligt at slette eller tilføje programmer. Når computeren er helt ny, er følgende programmer tilgængelige:


Winrar
Lommeregner
Windows Live messenger
Skype
Adope Reader
Paint
YouCam
TouchZone
YouPaint
YouMemo
Wordpad
ArtRage
MSI Game corner
Kidoz
EasyViewer


Jeg vil lige hurtigt gennemgå hvert program, undtagen de gængse programmer som de fleste af os kender; Winrar, lommeregner, Windows live messenger, skype, adope reader, paint og wordpad.

 

 

Youcam er et program lavet af Cyberlink. Programmet bruges når det indbyggede webcam skal bruges. Programmet har rigtig mange forskellige effekter og her er der masser af sjov at hente. Som det ses i bunden af programmet har jeg selv leget en smule med det hvor jeg fik taget et par ret sjove billeder.

 

 

Touch Fun indeholder 6 mindre programmer hvor det er muligt at gøre brug af touchskærmen. I Wind ABC skal der tegnes bogstaver, i Wind Match bliver der sagt et ord, hvor man så skal finde det tilhørende billede, i Wind Linkage spilles der op til 4 spillere på skærmen, og så gælder det om at få samlet så mange figurer som muligt ved at binde dem sammen, Wind mail giver mulighed for at sende og modtage emails via gmail, Wind Cube skal der samles et mindre puslespil med terninger som skal vendes og drejes for at komme ordenligt på plads, i Wind Pipe skal der samles rør for at få et gennemgående rør fra et sted til et andet. Alle spil er desværre på engelsk.

 

 

YouPaint er endnu et program fra Cyberlink. Her kan der tegnes frit på skærmen, eller der kan vælges en skabelon der kan males eller lægges ting til.

 

 

YouMemo giver mulighed for at skrive notater i fri hånd og gemme dem til senere.

 

 

Kan man godt lide at male med pensel og ikke tegne med blyant eller farveblyant, så er der også et program til dig. Dette giver mulighed for at male som om man stod med almindelig vandmaling, her skal penslen blot ikke dybbes hele tiden.

 

 

Game corner er dansk, og har en stor samling af mindre spil der er rigtig gode til tidsfordriv. Der er allerede installeret en del, og finder man et der ikke er, kan dette hentes gratis, og da spillene ikke fylder ret meget tager det ikke ret lang tid at hente ned, selv på en langsom internet forbindelse.

 

 

Kido'z gør det muligt for mindre årige at surfe nettet sikkert. Programmet findes desværre ikke på dansk, og der skal oprettes en bruger som voksen for at give ens barn mulighed for at bruge programmet. Der er en del forudinstillet hjemmesider der kan besøges ved et tryk på en knap. Trykkes der på "paranting control" i toppen er det muligt at tilføje eller fjerne hjemmesider der må tilgås. Programmet har også en hel del spil og video der kan spilles og ses. Det var mig faktisk muligt via programmet at finde hele anders and tegnefilm, og se dem via youtube. Desværre er det kun et prøve program, og dette skal købes inden 30 dage, ellers bliver ens konto lukket igen.

 

 

Det sidste program i Wind Touch 4 er EasyViewer. Dette giver mulighed for at vælge hvilken som helst mappe man har lyst til med ens private billeder, og så kan der laves slideshow eller som her, blot vises miniature af billederne som der så kan slides igennem.

 

 

slate_dk
 
Superbruger
Tilføjet:
14-12-2011 20:19:05
Svar/Indlæg:
651/11
Vi har lige brugt nogle nye HP all-in-one til en kunde løsning; de er mums
http://www8.hp.com/dk/da/produ...


Reno
 
Overclocker
Tilføjet:
15-12-2011 07:06:14
Svar/Indlæg:
256/15
Prisen er da ihvertfald da mere "spiselig"! - Men spec'sene er jo også nogle andre, men nu skal det jo heller ikke være en "gamer-pc" alligevel. ..


MSI
 
Newbie
Tilføjet:
15-12-2011 08:57:03
Svar/Indlæg:
134/14
#1 - Er der touchskærm på HP'erne?


rudian
 
Overclocker
Tilføjet:
16-12-2011 03:15:22
Svar/Indlæg:
223/0
Mon ikke, når de hedder Touchsmart 😉


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-12-2011 08:28:06
Svar/Indlæg:
7765/230
#3
Quote:
"Brug berøringsfunktionen til at strømline processer med flere trin, og færdiggør almindelige opgaver med større nøjagtighed og intuitivitet. Beskær, tilpas og arranger vinduer, billeder og dokumenter."



MSI
 
Newbie
Tilføjet:
16-12-2011 13:05:28
Svar/Indlæg:
134/14
Kunne da være nice at se en HP testet op mod vores her 😳


NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-12-2011 18:38:15
Svar/Indlæg:
23132/740
"...og man ender op med..." - anglificering much? 😛