Test: MSI All-in-one PC - Wind Top AE2410

Komplet System d.  14. december. 2011, skrevet af freak_master 7 Kommentarer.  Vist: 21911 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: freak_master

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 9141,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: DCS

Hverdagstest

 

Testen foregik ude i køkkenet hvor jeg og mine forældre skiftes til at lave mad til hele familien. Systemet har været rigtig lækkert at have da vi har haft mulighed for hurtigt at finde opskrifter og har kunnet se TV mens madlavningen er igang, hvilket har samlet familien en smule mere til aftensmadstid. Generelt har glæden i de tidligere uger været rigtig stor for denne computer. Windows selv har nogle kortspil, et mahjong spil og et skakspil der blev brugt flittigt mens der blev ventet på at maden i gryderne blev færdig. Selvom der er små irriterende ting ved input hardwaren, så bliver systemet ikke kun svært for mig, men også resten af familien at undvære.

 

 

Selve touch skærmen kan godt være en smule irriterende en gang imellem, og man ender op med at bruge tastatur og mus i sidste ende. Den medfølgende pegepen gør det en smule nemmere, men ofte vil skærmen slet ikke reagerer på et tryk, og dette kan nemt frustrerer en. Der er faktisk bedre respons hvis man bruger sin finger, men mine store pølse fingre er alt for store til at ramme mindre punkter. En anden ting jeg vil brokke mig over ved touch skærmen er at det er tæt på umuligt at lave en dobbeltklik. Når der er trykket en gang, går der et stykke tid inden den vil opfatte endnu et klik, og jeg har ofte stået og prikket 15 gange hurtigt efter hinanden før den ville registrerer et dobbeltklik.

 

 

Fjernbetjeningen kender de fleste der har et media center sikkert. Den føles meget plastikagtig, men den er samtidig meget intuitiv og nem at bruge. Plastikken er hård, så den går ikke så nemt i stykker.
 

Tastaturet er trådløst, og der er rigtig god reaktionstid på det. Desværre er det også meget plastikagtigt, og lige en kende for lille til at kunne bruges i længere tid. Tastaturets rækkevidde er utrolig lang, og da skærmen er på 24", kan man sagtens sidde et stykke fra den og skrive. En ting der irriterede mig lidt var at det ikke var til at finde en delete knap. Der er selvfølgelig den på komma tasten, men det kræver at num lock slåes fra før denne kan bruges. En delete knap oppe ved print screen ville ikke have været helt tosset.

 

Nu hvor touch skærmen nemt bliver irriterende efter et stykke tid må man ty til musen. Denne kører over samme USB nøgle som tastaturet, og har samme rækkevidde og responstid, hvilket er ganske tilfredsstillende. Desværre er musen meget lille, og med en stor hånd som min kan man nemt få ondt efter en times brug. Det er ikke nogen gamermus der er kommet med her.

 

 

Generelt har der været et par irriterende ting, men med det jeg har brugt systemet til, har der ikke været brug for tastatur, mus eller touch skærmen ret meget, og det er til at leve med. Med fjernbetjeningen og Windows media center når man langt altså langt i dette scenarie, og det er derfor til at leve med de mindre gode input hardware.

Hardwaren i dette system ser ikke helt dårligt ud på papiret, og kan sikkert fint trække et par spil. Hvordan systemet helt præcist yder i forskellige scenarier finder vi ud af på næste side.

 

slate_dk
 
Superbruger
Tilføjet:
14-12-2011 20:19:05
Svar/Indlæg:
651/11
Vi har lige brugt nogle nye HP all-in-one til en kunde løsning; de er mums
http://www8.hp.com/dk/da/produ...


Reno
 
Overclocker
Tilføjet:
15-12-2011 07:06:14
Svar/Indlæg:
256/15
Prisen er da ihvertfald da mere "spiselig"! - Men spec'sene er jo også nogle andre, men nu skal det jo heller ikke være en "gamer-pc" alligevel. ..


MSI
 
Newbie
Tilføjet:
15-12-2011 08:57:03
Svar/Indlæg:
134/14
#1 - Er der touchskærm på HP'erne?


rudian
 
Overclocker
Tilføjet:
16-12-2011 03:15:22
Svar/Indlæg:
223/0
Mon ikke, når de hedder Touchsmart 😉


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-12-2011 08:28:06
Svar/Indlæg:
7765/230
#3
Quote:
"Brug berøringsfunktionen til at strømline processer med flere trin, og færdiggør almindelige opgaver med større nøjagtighed og intuitivitet. Beskær, tilpas og arranger vinduer, billeder og dokumenter."



MSI
 
Newbie
Tilføjet:
16-12-2011 13:05:28
Svar/Indlæg:
134/14
Kunne da være nice at se en HP testet op mod vores her 😳


NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-12-2011 18:38:15
Svar/Indlæg:
23132/740
"...og man ender op med..." - anglificering much? 😛