Test: LetNet 2

Tilbehør d.  06. oktober. 2011, skrevet af Pizzadude 6 Kommentarer.  Vist: 15416 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 599,00
Produkt udlånt af: Novabook
DK distributør: Novabook

Styrker og svagheder

Efter at have set LetNet efter i sømmende, har jeg fundet både positive ting og ting som kunne trænge til forbedringer. På den positive side er, at programmet i sin helhed er både let og overskueligt, samt giver alle uanset niveau mulighed for at bruge de muligheder som en computer med internet giver. Programmet kan de mest væsentlige ting, og er samtidig så overskueligt og nemt at bruge, at de fleste burde kunne klare det.

 

 

Under afprøvningen har jeg dog opdaget flere ting, hvor der i mine øjne mangler funktionalitet eller hvor man med fordel kunne forbedre og udvide den eksisterende. Der er selvfølgelig en række småting som at kunne rotere billeder og gøre sine dokumenter og e-mails mere personlige, dem slags er dog ikke videre pressende og noget der løbende bliver forbedret. Det samme gælder yderligere udvidelser som f.eks. Skype, regneark eller et chatprogram af en slags.

Helt grundlæggende savner jeg dog en mappestruktur, og så en lidt større uafhængighed af Windows. Mappestrukturen er naturligvis så man kan sortere billeder, musik, dokumenter og andre filer, i stedet for at samtlige filer fremgår af undersiden. Der skal for eksempel ikke mange billeder eller musikfiler til, før det bliver meget uoverskueligt at scrolle gennem dem alle, for at finde det man egentlig søger.

Med en større uafhængighed af Windows mener jeg, at alt skulle kunne foregå inden for LetNet-universet. I dag skal man kunne navigere lidt i Windows, for at kunne få fuld glæde af systemet. For eksempel skal man ud i Windows, hvis man vil flytte filer fra en CD, DVD eller ekstern harddisk og til et sted hvor LetNet kan finde dem. Der arbejdes med at implementere import af billeder fra kamera, og det er da også et udmærket første skridt på vejen. På samme måde gælder det, at man skal kende Windows mapperne hvis man skal hente filer direkte fra nettet. Hvis man f.eks. ønsker at hente et dokument fra sin E-Boks ned på sin PC, så kommer der en standard Windows dialogboks frem som man kender det, hvor man selv bestemmer placeringen af filen.

Man skal dog i denne forbindelse også huske på, at de ting jeg her nævner, sandsynligvis er noget mere krævende, end et simpelt skriveprogram eller en billedfremviser. Men jeg håber da det er noget der kommer i fremtiden, for så bliver LetNet for alvor noget der kunne minde om et Windows alternativ.

Løbende opdateringer og feedback

Hos LetNet tager de velvilligt imod feedback fra deres kunder, for at kunne vurdere præcis hvilken funktionalitet som det næste skal implementeres. Når de skal vurdere hvilke funktionalitet der skal bruges kræfter på, sker dette på baggrund af kundernes tilbagemeldinger. Dette er i mine øjne den helt rette fremgangsmåde, da det jo netop er kunderne der ved hvad de mest har brug for, og ikke en programmør eller IT-ekspert, der måske ikke helt på samme måde kan sætte sig ind i hvordan det er at være ny på computerområdet.

 

 

KinGzeDK
 
Superbruger
Tilføjet:
06-10-2011 07:17:21
Svar/Indlæg:
411/7
Product of the year!

Den må jeg ud og have! Ligesom de 80% andre ting som bliver anmeldt her 🤣


balder
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-10-2011 16:08:32
Svar/Indlæg:
367/3
Pudsigt... det får ikke topkarakter på et eneste punkt - og stadig er det årets bedste stykke software?! Eller er det mig der misforstår noget 😲


Notika
 
Superbruger
Tilføjet:
06-10-2011 16:38:13
Svar/Indlæg:
649/37
OnTopic:
Programmet ser da meget spændende ud. Men til en pris på 599,- vil de fleste nok kigge efter andre programmer af lignende slags.

OffTopic:
Fandtes der egentlig ikke en side man kunne gå ind på for at se alle de testede produkter gennem tiden, på en lang liste? Eller husker jeg forkert?

Jeg er også enig i at det virker ret så lidt gennemtænkt at give alle de testede produkter den omtalte "product of the year".


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
06-10-2011 17:56:32
Svar/Indlæg:
5363/442
#1-#3 Sådan er det nu engang her på siden, vores sølv, guld og platin awards er også en "product of the year award"..

#3 Du kan jo finde dem under artikler, men det er nok denne her side du refererer til: http://hwt.dk/Awards.aspx

🙂


Notika
 
Superbruger
Tilføjet:
06-10-2011 20:29:48
Svar/Indlæg:
649/37
#4
Det var lige netop "Award"-siden jeg tænkte på 🙂

Men har I ikke haft en side, hvor det hele står "kun" med overskrifterne, på listeform? 😀


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
11-10-2011 16:02:20
Svar/Indlæg:
5363/442
#5 Det mener jeg ikke at kunne huske vi har haft, det tætteste er nok. http://hwt.dk/Literature.aspx?... 🙂

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Pizzadude d. 11-10-2011 16:03:09.