Test: iHome iA100

Tilbehør d.  13. januar. 2012, skrevet af TheisF 3 Kommentarer.  Vist: 14340 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1599,00
Produkt udlånt af: iHome
DK distributør: n/a

Test


Der er en indbygget mikrofon i enheden, så man kan faktisk snakke i telefon uden at skulle tage iPhonen ud. Dette blev selvfølgelig testet, og kvalitet var god, og faktisk bedre end den indbyggede mikrofon i iPhonen er. Af de oplevelser jeg har haft med at snakke med folk som bruger iPhone (hvilket er mange efter hånden), så er deres lyd meget lav i den anden ende, det oplevede jeg slet ikke her, og den var høj og tydelig, også selvom personen gik rundt i rummet.

En anden funktion som jeg selv bruger i hverdagen, og jeg stort set brugte under hele test perioden, er Bluetooth. At kunne sidde med sin iPad, iPod eller iPhone og kunne skifte sang selvom at dock’en står nogle meter fra en selv, er en stor befrielse. En detalje som jeg hurtigt lagde mærke til i forhold til mit eget Bluetooth setup er, at hvis man går med enheden i hånden slukker musikken når forbindelsen bliver dårlig, i stedet for at der kommer udfald og skrattelyde.

 


Jeg har prøvet at teste den i lidt forskellige genrer af musik, deriblandt, dubstep, rock, rap, pop og Hip-hop. Overordnet set så synes jeg, at docken giver et rigtigt godt lydbillede, lige meget hvilken genre man kaster efter den, og man skal slet ikke være bange for at hæve volume niveauet, den holder lige så pænt kvaliteten. Det er meget imponerende hvor højt og godt sådan en lille enhed kan spille. Bassen kan mærkes, og kvaliteten holder takt. Nogle enkelte af de sange jeg fik afprøvet, var der dog lidt knas med, primært hvis det var en sang med utrolig hurtig bass, havde den lidt svært ved at følge med. Når dette skete, var det ind i iHome Set og skrue lidt ned for bassen, og den kørte den ellers videre uden problemer. Produktet her er specifikt målrettet mod soveværelset og det er den bare perfekt til, mens man i stuen godt kan have noget større.

Som nævnt tidligere er jeg glad for trådløs lyd, og her virker det også uden problemer. Der er dog et lille men, og det er at iHome Set nægter at åbne hvis enheden ikke er tilsluttet i dock stationen, og der ryger lidt ideen med at have Bluetooth funktionaliteten.
 

DanishGuy
 
Superbruger
Tilføjet:
13-01-2012 14:13:06
Svar/Indlæg:
743/80
Man smadrer den jo første gang med vil per automatisk slå ud after snooze i halv-søvne ^^ 🤡


TheisF
 
Overclocker
Tilføjet:
13-01-2012 14:33:21
Svar/Indlæg:
470/41
#1 Haha,
Det oplevede jeg dog ikke under test perioden, Dog kunne det være en god ting at have med til holdbarhed. Det vil jeg tage med næste gang 😛 😛


basilbadger
 
Overclocker
Tilføjet:
15-01-2012 15:29:15
Svar/Indlæg:
15/2
Jeg har også prøvet den et par dage. 😕

Der er mange funktioner, men ingen jeg synes der er brug for. Jeg har jo det hele i iPhone allerede, ikk?

Det den burde kunne er at lyde godt og der falder iHome iA100 helt igennem.
Den eneste af de "små" docks der har en ordentlig lyd er Tangent Dock.

Prøv selv en A-B test...


Hygge,
Henrik