Test: iHome iA100

Tilbehør d.  13. januar. 2012, skrevet af TheisF 3 Kommentarer.  Vist: 14338 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1599,00
Produkt udlånt af: iHome
DK distributør: n/a

Software

For at kunne bruge dock stationen med sit Apple produkt, skal man bruge en app. For at kunne hente denne app, skal man selvfølgelig være tilsluttet internettet, herefter kommer en besked op på din iPod, iPhone eller iPad hvor du trykker ”Ja tak” og kommer efterfølgende ind på app store hvor programmet kan hentes. Her kan du vælge imellem to gratis programmer og et som koster DKR 12,-, i testen vil jeg kun bruge de gratis programmer.

 


Vi starter med iHome Set, som er en app hvor du nærmest kan styre alle de knapper, der er på selve dock stationen. Du kan blandt andet tænde og slukke for dock stationen, bestemme om den skal sættes på Ipod, FM Radio, Bluetooth eller AUX – Det samme som mode knappen gør.
 

 

Her ovenfor ses den indbyggede Radio Tuner, hvor du slider fingeren fra side til side for at bestemme frekvensen, eller trykker på en af de kanaler der automatisk findes. Kontrol af volumen er der selvfølgelig også.

 


Programmet giver, som på Dock'en, mulighed for to alarmer. Det lykkedes mig ikke at finde et sted, hvor man kan bestemme udsættelsestid på vækkeuret på en iPhone, men hvis jeg ikke husker galt, er dette kun muligt ved at hente en app. Denne funktion er indbygget i iHome Set, hvor den kan sættes mellem 1 og 29 minutter. Dog er der en støre tolorance hvis man bruger iHome sleep.

 

 

Nap Duration kan sættes imellem 5 og 120 minutter, Time Remaining sættes dermed som det samme som Nap Duration.

Her nedenfor ses mulighederne for at justere Treble Bass og Mid samt at slå Bongiovi effect til eller fra. Til sidst har du selvfølgelig også mulighed for, at indstille klokken og datoen som bliver vist på displayet, justere om det skal være 24 timers format eller 12 AM/PM og om der skal synkroniseres med din enhed.

 


iHome Sleep.


Den første katagori i dette program hedder ganske enkelt Home, her kan du se klokken, skrue ned for lyset, tilgå iHome Set via en genvej, sætte din lokation, og høre musik.

 


Næste katagori er Alarm, hvor du kan tilføje alarmer, indstille hvor meget Snooze Time du vil have, og her kan du vælge i intervallet et til 60 minutter. Man kan selvfølgelig også bestemme hvad dage og tid alarmen skal ringe.

 


Vi kender alle et almindeligt vækkeur, der vækker dig med en klokke eller alarm, med iHome sleep får du fuld kontrol over dine lyde, og kan helt selv bestemme om det f.eks. skal være et musiknummer eller en online radio. Du kan også bestemme hvor lang tid den skal ringe, så hvis du er rigtig dårlig til at komme op, kan den ringe til evig tid! Ellers dog kun op til 90 minutter.

 

 

DanishGuy
 
Superbruger
Tilføjet:
13-01-2012 14:13:06
Svar/Indlæg:
743/80
Man smadrer den jo første gang med vil per automatisk slå ud after snooze i halv-søvne ^^ 🤡


TheisF
 
Overclocker
Tilføjet:
13-01-2012 14:33:21
Svar/Indlæg:
470/41
#1 Haha,
Det oplevede jeg dog ikke under test perioden, Dog kunne det være en god ting at have med til holdbarhed. Det vil jeg tage med næste gang 😛 😛


basilbadger
 
Overclocker
Tilføjet:
15-01-2012 15:29:15
Svar/Indlæg:
15/2
Jeg har også prøvet den et par dage. 😕

Der er mange funktioner, men ingen jeg synes der er brug for. Jeg har jo det hele i iPhone allerede, ikk?

Det den burde kunne er at lyde godt og der falder iHome iA100 helt igennem.
Den eneste af de "små" docks der har en ordentlig lyd er Tangent Dock.

Prøv selv en A-B test...


Hygge,
Henrik