Test: Creative Zen Style M300

Lyd d.  08. december. 2011, skrevet af da9els 2 Kommentarer.  Vist: 14108 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: da9els
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 399,00
Produkt udlånt af: Creative
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

Det er en lille dims vi har fat i her og den føles overraskende let. Jeg har lidt svært ved at illustrere størrelsen, men her er et billede af den ved siden af en femkrone.

Selve konstruktionen er solid og jeg syntes layoutet er er godt. Berøringsknapperne sidder fornuftigt og helhedsindtrykket er meget godt.

Volume-, reset-, tænd- og slukknapperne og ind- og udgange er placeret på siderne af afspilleren. Selve betjeningen foregår på fronten af dimsen hvor op og ned, sjovt nok, bruges til at navigere op og ned i menuerne med. Play / pause virker som venstreklik gør på en mus, altså vælger / bekræfter - og så selvfølgelig som afspil og pause. Tilbageknappen har kun det formål at bladre tilbage i menuerne. Menu knappen i nederste venstre hjørne virker som en slags højreklik, så man i nogle menuer har nogle ekstra valg muligheder, som for eksempel adgang til equalizer og sletning af filer.

Det fysiske layout fejler intet. Jeg ville dog gerne have haft den i sort...

      

      

Lad jer ikke narre af min dårlige lyssætning. I virkeligheden er den hvid som nyfalden sne.

Der er ikke så meget at tilføje. Billederne taler for sig selv. Men følg med når jeg prøver at beskrive afspillerens software og brugerinterface på næste side.

Anzelz
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-12-2011 15:46:11
Svar/Indlæg:
2343/272
Øv, ærgerligt den har så dårlig lyd, plejer ellers at være Creative's force. Jeg har endda haft x10 mini pro, og den har i den grad også dårlig uden cm mod, så creative er da helt væk her.
Ellers fin test og godt der bliver sammenlignet med anden lydkilde. :)

Undrer mig lidt over kommentaren at "unuancerede" højttalere passer godt til formålet? Hvordan det?


da9els
 
Chefredaktør
Tilføjet:
08-12-2011 17:04:17
Svar/Indlæg:
4437/91
#1 .. Jeg var også overrasket over hvor "dødt" lydbilledet var. Jeg tror deres Zen X-Fi3 er værd at tage et kig på. http://dk.creative.com/product...
Mange tak 🙂
De højtalere jeg har brug i testen er aktive studie monitorer, som prøver at ramme så rent et lydbillede som muligt. Hvor et sæt "almindelige" højttalere ofte har lidt mere bass, diskant, mellemtone eller noget helt fjerde, som f.eks. Crystalizer eller en fake 3D / surround effekt.