Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: martinta
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1454,00
Produkt udlånt af: QNAP
DK distributør: MMD.dk

Interface

Men hvad så med at benytte NAS’en? Lad os tage et kig på hvordan webinterfacet ser ud.

Webinterfacet på TS-119P+ er det samme som på QNAP’s øvrige NAS servere og består af en knap til administration og derefter direkte links til de enkelte applikationer. Interfacet er dejlig simpelt, så langt de fleste skulle gerne være i stand til at kunne finde rundt uden større problemer. Alle de applikationer som ligger ude på webinterfacet er applikationer som køres direkte gennem en browser så derfor kan man tilgå deres side direkte i stedet for at skulle igennem webinterfacet hver gang.
 


 

For at komme ind hvor man kan sætte alle de basale ting op, kræver det et administrator login, her kan man vælge om man ønsker at logge ind med SSL eller uden. Login info er som standard admin/admin, alternativt kan man selv lave et password ved opsætningen som så skal bruges i stedet. Det password som virker her, vil også være aktivt på de indbyggede applikationer.
 


 

Så snart login er gennemført bliver vi mødt af denne side, som egentlig er selve administrationspanelet. Herfra kan alt styres, lige fra opsætning af programmer til opsætning af brugere og services. Administrationspanelet er simpelt at bruge og så snart man har vænnet sig til hvor de forskellige funktioner ligger, er det ganske nemt at bruge. Igen er det, det samme velkendte layout på denne QNAP som det er på alle de øvrige modeller.
 


 

Men hvad så med hastigheden på sådan en svend? Lad os tage et kig på dette på næste side.