Test: HIS Multi-View+Sound

Tilbehør d.  08. februar. 2012, skrevet af KeeZor 1 Kommentarer.  Vist: 15354 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: KeeZor
Oversættelse: KeeZor

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 695,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software


HIS har formået at lave den nemmeste driverinstallation jeg til dato har set. Cd'en isættes, og installationsprogrammet starter op.

Driveren kan ikke hentes på HIS' hjemmeside, det er derfor vigtigt at man passer på sin cd, da produktet er ubrugeligt uden.

Tryk på "Jeg accepterer" og installationen fortsætter til næste billede. I mit tilfælde ventede jeg ca. 5 sek. og så var installationen færdig.





Enheden tilsluttes for første gang, hvilket giver følgende reaktioner.



Det sker helt automatisk, og så er enheden klar til brug.

Opsætning af enheden og den tilsluttede skærm sker i windows skærmindstillinger, præcis som hvis man tilkobler en ekstra skærm direkte til grafikkortet.
 


Jeg har i denne menu mulighed for at vælge opløsning for skærmene, samt hvilket billede der skal være på skærm 2. Desuden kan jeg rotere billedet, og flytte rundt på skærmene i forhold til hinanden.



Her har jeg valgt at have skærm 2 under skærm 1, i stedet for ved siden af. Som det ses på billedet, medfølger der til driveren et program som ligger i systembakken. Men kan ved at højreklikke på det ikon, ændre de samme indstillinger, som man kan i Windows menu for skærmindstillinger.

Spriz
 
Superbruger
Tilføjet:
08-02-2012 23:28:00
Svar/Indlæg:
337/33
Smart....