Korrekturlæser: comicsdk
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: comicsdk

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1378,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Overclocking


Valideringslink: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2266181

Helt igennem imponerende for Asrock kortet her. 4.7Ghz blev det til. Jeg havde ikke regnet med at ramme andet end 4.5, og jeg fik dog også et par problemer med ustabilitet som jeg fik reddet med mere volt. Desværre har jeg kun paa testtidspunktet, en Noctua NH-D14 til rådighed, og det betyder at selv ved 4.7Ghz og 1.45 volt som jeg satte den til, så blev CPUen ret hurtig 85 grader varm, et problem jeg har haft med faktisk alle kølere jeg har sat på.
Jeg måtte derfor krydse fingre og slå varmebeskyttelsen fra, således at den ikke begyndte at underclocke sig selv ved de 82 grader. Jeg målte en maks. temperatur på hele 88 grader, som bestemt er alt for meget, men jeg ville have absolut maks. ud af CPU'en. Jeg tror måske jeg kunne have fået en smule mere ud af den hvis jeg havde noget bedre køling, men når selv en af de bedste luftkølere ikke kan klare jobbet, så er det svært at finde sådan en slags køling.

 

SuperPI 1M:

Igen kan Asrock ikke helt følge med her.

 

3Dmark:

MSI har lidt svært ved at følge med Asrock her, og med de 200Mhz mere Sabertooth-kortet har, lægger det sig i spidsen.

 

Cinebench 10:

Her yder Asrock en del højere end de andre, især i CPU kategorierne, hvor det går helt vildt for sig i Multitask. Her er vi tilbage til BIOS, hvor MSI og Asus kortet blev testet lige ved udgivelse, og der er sikkert kommet en nyere BIOS der hæver deres ydelse en smule.

 

Cinebench 11.5:

Her går det knap så godt i OpenGL, men i CPU kategorien går det rigtig godt for Asrock.

 

Sciencemark:

Endnu engang et flot resultat fra Asrock.

 

PCmark Vantage:

Endnu engang er resultaterne utroligt blandede, men samlet ligger Asus nederst, og MSI øverst, hvilket kun kan betyde at Asrock ligger i midten.

 

På næste side tager vi en konklusion.

KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
09-03-2012 22:14:51
Svar/Indlæg:
4295/306
❤ mATX ❤