Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.Asus.com.tw
Produktet distribueres i DK af: http://www.Rosenmeier.dk/
Link til producentens website: http://www.Asus.com.tw

Kortet





Asus har i denne omgang valgt et orange PCB og jeg må indrømme, at i mine øjne er det her kort rigtig lækkert, hvad angår udseende. Asus er gået bort fra referencekøleren og har udstyret kortet med en køler, der er mindst lige så lækker som resten af kortet. At kortet vejer godt til, er et vidnesbyrd om, at køleren utvivlsomt er lavet af kobber. På forsiden dækker køleren både VPU og RAM, mens vi på bagsiden af kortet kan se, at RAM kredsene ikke er udstyret med nogen form for køling. På bagsiden ser vi også, at Rage Theater, der er forudsætningen for VIVO, er monteret.



Som man kan se har det ikke været nødvendigt at montere et ekstra strømstik og det betyder, at kortet har et strømforbrug, der er lavt nok til at PCI-E slottet kan levere nok strøm. Af den grund vil kortet sikkert også være en del køligere i drift og nødvendigheden for en støjende køler lavere, men det kan måske komme til at knibe med strømmen, når der skal overclockes.



Kigger vi på de tilgængelige stik, så er udvalget 2 stk. DVI-I stik og et stik til VIVO. Ikke noget specielt overraskende her og til dem der savner et VGA stik, så er det blot at bruge de medfølgende adaptere.



Asus har selvfølgelig også inkluderet en lille overraskelse til dem der gerne savler over lidt gejl; blå lysdioder indbygget i køleren. Lysdioderne lyser lystigt fra du starter computeren op til du slukker den og i ved jo godt, at blå lysdioder giver 100% ekstra ydelse.