Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.Asus.com.tw
Produktet distribueres i DK af: http://www.Rosenmeier.dk/
Link til producentens website: http://www.Asus.com.tw

Software:



Ud over drivere kan man på Asus driver/utilities CD finde en masse anvendeligt software.

Asus SmartDoctor:



SmartDoctor har en hel del funktioner og de mest basale er overvågning af spændinger, temperaturer og blæserhastighed. Derudover kan man også overclocke kortet og udføre en hurtig test, for at se om de valgte frekvenser er nogenlunde stabile.



Man kan selvfølgelig også indstille hvilke overvågede parametre, der skal sætte en alarm i gang og generelle indstillinger for programmer.



En af Asus' understøttede teknologier er SmartCooling og indstillingerne for denne finder vi også i SmartDoctor. SmartCooling går i al sin enkelhed ud på, at man kan indstille temperaturer for hvornår blæseren skal køre med 4 forudindstillede hastigheder.
Man kan selvfølgelig også sætte blæseren til at køre én fast hastighed eller automatisk justering.
Man må håbe, at der er en form for begrænsning for hvor lavt blæserhastigheden kan sættes, for en god gang gaming, lav blæserhastighed og disabled overheat protection kunne godt gå hen og blive en dårlig coctail.



Den sidste ting man kan indstille i SmartDoctor er HyperDrive. Hyperdrive er en lille funktion, der kan justere grafikkortets clockfrekvenser, afhængig af hvilken type brug man ønsker. Temperature mode sænker clockfrekvenserne, hvis temperaturen bliver for høj og forlænger derved levetiden. CPU usage mode justerer clockfrekvenserne afhængig af CPU workload, så denne kan blive delt imellem CPU og VPU.
3D game mode er til hardcore gaming og clockfrekvenserne justeres til den bedst mulige ydelse.

Asus GameFace Live:



GameFace Live er et program, der gør det muligt at køre webcam og tale transmission imens man spiller, så du f.eks. kan se og tale med dem du spiller med. Hvis man har et TV tuner kort kan man også få vist TV imens man spiller - så undgår man situation hvor man må vælge imellem en deathmatch invitation og TV showet.

Asus VideoSecurity Online.



Når man har et kort, der er VIVO kompatibelt, skal man selvfølgelig udnytte det. Til det formål har udviklet VideoSecurity Online, som kan bruges til at overvåge et udvalgt område, hvis man tilslutter et eksternt kamera. Ud over den normale record mode, kan man også sætte programmet til at reagere på bevægelse og sende besked via e-mail eller et forud-optaget til din telefon.

Asus OnScreenDisplay (OSD):



Hard du nogensinde justeret lysstyrken på din skærm mens du har spillet et spil og opdaget, at det ikke kan blive lysere? Frygt ej, Asus har løsningen. Med OSD kan man via hotkeys justere forskellige parametre for billedet. Prædefinerede indstillinger for hvert enkelt spil kan selvfølgelig også konfigureres og OSD kan også bruges til at skifte billedindstillinger for GameFace Live eller skifte kanal, hvis man ser TV.

AsusDVD:



AsusDVD er et rigtig godt program til at afspille DVD film og hvis man kender Cyberlinks PowerDVD opdager man hurtigt, at AsusDVD minder rigtig meget om det.
Det er skam også rigtig nok; AsusDVD er baseret på PowerDVD og det er bestemt ikke en dårlig ting, da PowerDVD er en af de bedre afspilere på markedet.

Cyberlink Medi@Show 2:



Et andet program fra Cyberlink er Medi@Show, som bruges til at lave præsentationer i stil med Microsofts PowerPoint.

Cyberlink PowerDirector 3:



Et tredie program fra Cyberlink kunne det også blive til. PowerDirector bruges til at redigere videofiler og det er ganske anvendeligt, når man har et grafikkort med VIVO kompatibilitet.

Joint Operations - Typhoon Rising:



Joint Operations er et First Person Shooter spil og der er vel ikke så meget andet at sige end: "Kom i gang med at spille det!" (forudsat man har købt grafikkortet.)